Aja? Sem mislil, da je latina (preveril pa nikoli).Fun fact: starši Ariane Grande so Italijani. Če pogledaš njene zgodnje fotke, je precej bolj bela kot danes. Par mesecev nazaj je bilo še popularno nabijat o "culture appropriation". To lahko zdaj mirno nadomestimo s "skin color appropriation".
Imajo tako polno zgodbe kot veliko kulture ampak je očitno "colorwashing" starih produktov bele rase bolj v modi / zaželjen / zanimiv kot pa kreiranje novih.Sicer pa sem dobil občutek, da obarvanci nimajo svojih zgodb in kulture., ker drugega kot barvat belo kulturo jim ne gre.
V ZDA rabijo policaji zgleda se izpit iz psihologije. Tale pa tud trezna ne bi smela vozit.jao je bil prjazn, pa vse je hotu... pa še ni šlo... pol je pa še on kriv, da je pijana...
ta tud iz kleti v pritlicje ne bi smela... kaj sele bajte zapustit...V ZDA rabijo policaji zgleda se izpit iz psihologije. Tale pa tud trezna ne bi smela vozit.
Fun fact: starši Ariane Grande so Italijani. Če pogledaš njene zgodnje fotke, je precej bolj bela kot danes. Par mesecev nazaj je bilo še popularno nabijat o "culture appropriation". To lahko zdaj mirno nadomestimo s "skin color appropriation".
Ariana Grande is an American singer and actress who was born in Florida 1. Her family has Italian roots, and both of her parents are of Italian descent 2. According to some sources, her paternal great-grandparents, V. Grande and Rose Cardalisca, immigrated to the U.S. from Lanciano, a town in the Abruzzo region of Italy, in May 1903 3. Her maternal grandmother, Marjorie Grande, was also born in the U.S. to Italian immigrants 1. Therefore, it seems that Ariana Grande’s ancestors moved to the U.S. in the early 20th century.
Bing chat mi je o tem povedal naslednje:
Nisi prebral mojega citata: malo po letu 1900. Kar je vseeno malo kasneje kot 1700. Kot je rekel ynos, trenutno je IN biti temen. Se splača. Zato fejka latino poreklo.Aha, po njihovo italian roots pomeni da je nekdo okrog 1700 prišel s čolnom čez lužo
Sicer pa sem dobil občutek, da obarvanci nimajo svojih zgodb in kulture., ker drugega kot barvat belo kulturo jim ne gre.