Zanimivo, bi pričakoval pojasnilo tudi jaz. Na hidden audio imajo sicer tudi rabljene oz. vrnjene ali odprte zadeve in te so označene z B-ware in tudi v opisu je napisano za kaj se gre.Zanimivo, sem včeraj kontaktiral gor za Pioneerja in so mi ponudili še 3% nižjo ceno, ko pa sem jih vprašal ali gre za nov ali vrnjen izdelek mi pa niso več vrnili odgovora, tako da bom to raje preskočil.
Ja nič, bo potrebno spremljati cene v prihodnje in medtem poiskat serviserja za obstoječ Onkyo, če se da kako to brnenje popraviti (predvidevam da prihaja iz transformatorja)
Hvala vsem za linke in mnenja.
jaz sem po menjavi hdmi plošče namestil 2 pc ventilatorja.medtem poiskat serviserja za obstoječ Onkyo, če se da kako to brnenje popraviti (predvidevam da prihaja iz transformatorja)
Za filme je vseeno boljše 5.1.Zakaj mind ne saltas na 2.1sistem? Ceneje,zna bit pa boljsi zvok .
Tudi tole dobro opravlja nalogo.jaz sem po menjavi hdmi plošče namestil 2 pc ventilatorja.
Slika je še od takrat. Ne vem. če sem potem kaj obračal, da oba pihata notri al ne...
Poglej priponko 104329
0€ vs 60€Tudi tole dobro opravlja nalogo.
![]()
ERGOSTAND III 17 STOJALO COOLERMASTER PRENOSNIKE | Big Bang
Hladnilnik COOLER MASTER ErgoStand III je najboljše kar lahko kupite za vaš prenosnik.www.bigbang.si
Kaj boš s tem?Tudi tole dobro opravlja nalogo.
![]()
ERGOSTAND III 17 STOJALO COOLERMASTER PRENOSNIKE | Big Bang
Hladnilnik COOLER MASTER ErgoStand III je najboljše kar lahko kupite za vaš prenosnik.www.bigbang.si

Uf…a to si ga še za steklo zaprl?Če imaš v omarici skrito se ne vidi.
Spodaj tista reža nič ne prispeva k manjšemu pregrevanju. Zgoraj nad sprejemnikom mora biti minimalno 10 cm prostora in odprto, brez stekla, in tiste deske zgoraj.Ja, spodaj reža za zrak zadaj regal brez hrbta.