Kateri reciver?

22. jul 2007
14.990
2.559
113
125
Zanimivo, sem včeraj kontaktiral gor za Pioneerja in so mi ponudili še 3% nižjo ceno, ko pa sem jih vprašal ali gre za nov ali vrnjen izdelek mi pa niso več vrnili odgovora, tako da bom to raje preskočil.
Ja nič, bo potrebno spremljati cene v prihodnje in medtem poiskat serviserja za obstoječ Onkyo, če se da kako to brnenje popraviti (predvidevam da prihaja iz transformatorja)
Hvala vsem za linke in mnenja.

damirj

Guru
9. maj 2012
6.140
2.876
113
Zanimivo, sem včeraj kontaktiral gor za Pioneerja in so mi ponudili še 3% nižjo ceno, ko pa sem jih vprašal ali gre za nov ali vrnjen izdelek mi pa niso več vrnili odgovora, tako da bom to raje preskočil.
Ja nič, bo potrebno spremljati cene v prihodnje in medtem poiskat serviserja za obstoječ Onkyo, če se da kako to brnenje popraviti (predvidevam da prihaja iz transformatorja)
Hvala vsem za linke in mnenja.
Zanimivo, bi pričakoval pojasnilo tudi jaz. Na hidden audio imajo sicer tudi rabljene oz. vrnjene ali odprte zadeve in te so označene z B-ware in tudi v opisu je napisano za kaj se gre.

Sicer pa pogledaš kako drugi prodajalno.. npr

100€ več sicer..

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.653
678
113
medtem poiskat serviserja za obstoječ Onkyo, če se da kako to brnenje popraviti (predvidevam da prihaja iz transformatorja)
jaz sem po menjavi hdmi plošče namestil 2 pc ventilatorja.
Slika je še od takrat. Ne vem. če sem potem kaj obračal, da oba pihata notri al ne...
FY4OVKOIAI1QWJ0.jpg

• Všeč mi je
Reactions: bpfc

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.353
228
63
Celje
OK, jasno, ampak...kako pa to kaj izgleda? Ponavadi imamo radi, da naše zvočne škatlice tudi prilično dobro izgledajo. :p

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.353
228
63
Celje
In potem se čudite, da se vam pregrevajo... :) Tole je za katerikoli receiver/ojačevalec zelo neoptimalen prostor, kaj šele za takšne, ki so že v osnovi znani kot radiatorji... :)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen