Ko sem kot študent delal v selitvenem servisu nisem imel nobene sodelavke. Kakšen šovinizem.
Nič, genetskega. Peterson lepo razloži, prav nič pa da je genetsko pogojeno.Tudi Adolf je marsikaj dobro razložil. Ne pomeni, da je treba temu slepo verjeti.
Konkretno, kaj genetskega kirurginji preprečuje, da ne bibila boljša od kirurga?
Jaz v mojem fohu 15 let terenskega dela po gradbiščih srečal dve dečvi.Ko sem kot študent delal v selitvenem servisu nisem imel nobene sodelavke. Kakšen šovinizem.
Bolj očitna diskriminacija kot je tole...Jaz v mojem fohu 15 let terenskega dela po gradbiščih srečal dve dečvi.
Hecno bo, ker bo moralo veljati v obe smeri. Levica je že imela težave na volitvah, ker so imeli premalo moških.Zagotavljanje ženskih kvot kmalu ne bo več prostovoljno, ampak obvezno
Na ministrstvu za gospodarstvo v skladu z evropsko direktivo pripravljajo zakonske rešitve, ki bodo uvedle obvezne ženske kvote v javnih in državnih družbah, poroča Delo.siol.net
Si ocenil, da so ti enakopravne?Jaz v mojem fohu 15 let terenskega dela po gradbiščih srečal dve dečvi.
kalbo mode on:Super. Ker na otroški kanal v otroško vsebino res spadajo te debate.