Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je res ja, ampak širit laži, kot so "veš čas mi izpisuje Loading.." pa tudi ni fer, če pa vidim na moji napravi, da se to sploh nikol ne zgodi.
tisto odpiranje, kjer pa tega ne napiše, pa je res subjektivno potem, meni se zdi da leti ko šus, en bi lahko rekel da čaka milistotinko in bo znorel.
Ti si ravno nasprotje Snecerja... On bo za vse na Microsoftovi mobilni platformi nasel negativne zadeve...
ti pa jih kot kaze ne vidis... ali pa jih noces videti ... in je zato zate vse to vec kot odlicno
...
Sedaj ce se tebi to nikoli ne dogaja, da bi videl "Loading...", potem ne mores trditi, da se to drugim ne more... Tako malo pa spet ni razsirjen Windows OS na mobilnikih, da bi bil lahko en sam clovek lahko ze merilo za to, ali zadeva dobro deluje ali ne
...
Moje mnenje o Windows 10 in Lumii 950 je bolj "mlacno" ...
Saj zadeva deluje... in za nekoga, ki se nikoli ni probal kaj boljsega kot kaksen poceni Android je zadeva res lahko vec kot odlicna ...
Sam sem preskusil ze vec ali manj vse platforme in mobilnike... pa se mi nekako zdi, kot da Lumia 950 z Windows 10 ni ravno to, za kar bi nedko trdil, da je to nek "flagship" ... Trenutno je pac tako realno stanje, ki ga jaz vidim ...