Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

Možno, ampak programov za wp 8.1 je minimalno pa še ti niso kompatibilni
smile-1.gif

mizerija brez primere, še tista sirota, kaj je v trgovini, ne dela

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
ditto.

Danes sem sicer opazil, da so dodali veliko več programov pod nabor "lock screen" detailed status. Ampak očitno jih več kot polovica ne dela. Ali je to kriv sam program, ker pač nima podpore, ali pa sam OS, da ne deluje vredu z vsemi, pa ne vem?

PS, recimo si.vreme+ je na seznamu, a ko ga izberem, se ne zgodi nič, medtem ko weather deluje lepo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
vreme+ pa se nikoli ni delalo optimalno. ali se zatika ali rabi par dni, da se spremembe v nastavitvah uresnicijo, tezave s pridobivanjem podatkov, meni se zdi, da ga stalno neki jebe

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Takole: resetiral WP8 (brez aplikacije backup-a), nadgradil WP8 na zadnjo verzijo, prešel na WP10 na zadnjo verzijo (FAST), full reset in potem aplikacija backup-a iz WP8. Kolikor sem na hitro pogledal je vse restore-al, vključno z začetnim zaslonom, ki mi ga v WP8 ni pravilno.
Sicer se sedaj še nalagajo aplikacije, tako da moram počakati, da se to zloži in potem narediti soft reset, ampak: če ostane takšna hitrost je to smeh. Zatikanje, stalno Nalaganje..., Marketplace-a mi sploh ne odpre Prenosi. Itd. itd. Čisti smeh v primerjavi z WP8.
Aja, pa to je vse relativno, v primerjavi z marsikaterim Androidom je to še vedno top
smile-1.gif
. Ampak ko imaš enkrat tekoče delovanje 8-ke, je tole kar muka. No, sam bom vztrajal na 10-ki, ker je itak to testna mula, tako da mi ni panike počakat. Na produkciji bo pa kar lepo 8-ka ostala (vsaj zaenkrat).

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
vreme+ pa se nikoli ni delalo optimalno. ali se zatika ali rabi par dni, da se spremembe v nastavitvah uresnicijo, tezave s pridobivanjem podatkov, meni se zdi, da ga stalno neki jebe

Sem sel preverit kako je z notification na lock screen, pa ni bilo opcje. Pol pa se je vreme+ posodobilo cca. 50 mb in je stvar sedaj mal lepsa, hitrejsa itd. tko da zgoraj opisano bi moralo biti neveljavno sedaj.
smile-1.gif

Ravno tako mi nic ne napise na lock screen

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Misliš, da to ne upočasni nič delovanja? Seveda počakaj, da se appi naložijo. Teh sporočil nalaganje itd ne bi smel več videti. Če jih, kdo ve kaj potem?Jaz jih na srečo že nekaj časa ne vidim kaj dosti več, samo ko grem v seznam že prenesenih appov, ali kaj podobnega.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Sam neki ne štekam, zakaj nekateri jamrate, kako nekaj ne dela, kako ono pa tisto....pa čak mal...počakajte na URADNI update. Ste pač beta testerji in to delate brezplačno....hvala pa vam vseeno, saj vemo nekaj več
smile-1.gif

.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Upam, da ne leti to name. Nič ne jamram, temveč sem šel na 10-ko namerno na testnem telefonu, ki ga ne rabim. Na prvem telefonu ostane WP8 gor.
Samo zapisujem opažanja in evo update: vse posodobljeno, soft reset narejen. Je bolje, res še nisem zasledič Počakajte napisa, gledam pa lepo črn ekran (recimo ko odpreš mail) za pol sekunde ali še več.
Kot rečeno: čisto ok za normalnega uporabnika ali navajenega kakšnega švoh Androida, ampak meni je no go za prvi telefon. Bom pa z veseljem malce raziskal 10-ko v prihodnjih dneh, da vidim, kako zadeva deluje.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Upam, da ne leti to name. Nič ne jamram, temveč sem šel na 10-ko namerno na testnem telefonu, ki ga ne rabim. Na prvem telefonu ostane WP8 gor.
Samo zapisujem opažanja in evo update: vse posodobljeno, soft reset narejen. Je bolje, res še nisem zasledič Počakajte napisa, gledam pa lepo črn ekran (recimo ko odpreš mail) za pol sekunde ali še več.
Kot rečeno: čisto ok za normalnega uporabnika ali navajenega kakšnega švoh Androida, ampak meni je no go za prvi telefon. Bom pa z veseljem malce raziskal 10-ko v prihodnjih dneh, da vidim, kako zadeva deluje.

In na kateri telefon si dal gor 10-ko?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Mtl je dal na 1020, tko kot jaz, dela, vendar mislim, da je vseeno mal zastarel telefon, da bi wp10 leteli.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Mtl je dal na 1020, tko kot jaz, dela, vendar mislim, da je vseeno mal zastarel telefon, da bi wp10 leteli.

Jaz jo imam na 920, hči pa na 535. In dela na njenem hitreje in porabi občutno manj baterije. Očitno še ni optimizirano za starejše procesorje.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.145
356
83
Goriska
Na 550 deluje wp10 obupno, upam da bodo se kaj optimizirali sistem, ker to je sedaj slabse kot vsak android jajcek...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Te pol sekunde je verjetno ko prvic odpres outlook. Tudi meni prvo odpiranje rabi pol sekunde, potem pa ko je enkrat program v ozadju, je odpiranje takojsnje. Kar je recimo se vedno v vsakem primeru boljse kot na Samsung Galaxy S4mini, kjer vsako odpiranje traja par sekund.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Čakaj malo, koliko časa se ti nalaga recimo MS Word na računalniku in zakaj bi to bilo tam opravičljivo? Ali pa da bom še bolj grozen, koliko časa se t irecimo nalaga kakšna od igric, ne vem ker jih ne poznam prav veliko, recimo Civilization - Beyond Earth in zakaj je to ok?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Čakaj malo, koliko časa se ti nalaga recimo MS Word na računalniku in zakaj bi to bilo tam opravičljivo? Ali pa da bom še bolj grozen, koliko časa se t irecimo nalaga kakšna od igric, ne vem ker jih ne poznam prav veliko, recimo Civilization - Beyond Earth in zakaj je to ok?

Z vsako novo verzijo se kur... Word dlje nalaga

Računalniki pa ultra močnejši..

MS pač ne zna