Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik #488

2013 office je polizdelek, spet par klikov preveč, vse pomešano
To razvija folk, ki ne uporablja

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
To sigurno da se vedno dlje nalaga, saj je sam program z vsako verzijo občutno večji. Diski pa načeloma na hitrosti ne pridobivajo nič kaj posebnega že zadnjih 20 let. Že čisto teoretično matematično ni mogoče, da bi se program, ki zaseda 100MB naložil prej kot v eni sekundi.

I

Izbrisan uporabnik #488

SSD, RAM, kar je nekoč imelo 1Gb, ima danes 8Gb...

Na koncu pa se ti še vedno odpre samo Word in nič drugega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mimogrede, luzerji pri MS ne znajo niti odpravit preproste napake v regsitru, če imaš stari in novi word....

Ko odpreš drugega melje kot za šalo, zaradi smešnega ukaza v registru, ker vedno na novo čekira....

Ven pa filajo popravke, samo osnovnih zadev ne uredijo

Kako so epsko zakomplicirali SAVE tudi ni res...

Kako so zakomplicirali predlogo, ki si jo prej imel 2 dvema klikoma, tudi ni res

Debilizem, da lahko pokažejo nekaj novega, spreminjajo do onemoglosti vmesnik... da se sploh kaj vidi

Funkcionalnost pa vedno slabša

I

Izbrisan uporabnik #488

Bodi resen.

Statistika ga zaznava izključno iz razloga, ker je bila zadeva brezplačna in tečna in se je hotela na vsak način inštalirati na PC. Folk pa je pač kliknil, da je modern...

Tudi jaz sem probal pa k sreči ni šlo (update ni uspel), zato sem na w 8.1, kjer vse dela.

In ne najdem niti enega razloga, da bi moral imeti w10... niti enega.

To je samo zaradi kapitalizma dobička, nova verzija, iz vidika računalništva bi lahko samo staro popravili ali kaj dodali.

Nateg prve klase kot na telefonih WP10.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
No, saj če si na 8.1, si tudi na m$ operacijskem sistemu, če bi bil še na XP bi lahko rekel
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

enega še mam na XP, kjer vse deluje še od nakupa naprej, nikoli format, nima antivirusa, firewalla itd...dela kot sneta sekira.

In zadnjič je chrome ravno javil, da je zadeva za njih "končana".

Samo zato, da se forsira "nova tehnologija"

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
saj smo te razumeli, rad živiš v preteklosti in novotarije te ne ganejo oziroma ti celo predstavljajo velik problem. Sicer pa, toliko že delajo prav, če Win zavzema 90% tržni delež desktop OS.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne drži, rad imam novitete, če prinašajo res kaj novega uporabnega.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vseeno pa W10 podira rekorde, kdo je večji luzer potem?

Ne drži, naj objavijo koliko jih je šlo takoj po nadgrdanji na W10 nazaj na 8.1./8/7.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bodi resen.

Statistika ga zaznava izključno iz razloga, ker je bila zadeva brezplačna in tečna in se je hotela na vsak način inštalirati na PC. Folk pa je pač kliknil, da je modern...

Tudi jaz sem probal pa k sreči ni šlo (update ni uspel), zato sem na w 8.1, kjer vse dela.

In ne najdem niti enega razloga, da bi moral imeti w10... niti enega.

To je samo zaradi kapitalizma dobička, nova verzija, iz vidika računalništva bi lahko samo staro popravili ali kaj dodali.

Nateg prve klase kot na telefonih WP10.

+1
Sem za novosti, ampak ne prenesem, da nas nategujejo z novimi skini
evil.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Tako funkcionira ta svet po novem, časa za testiranje produktov ni več, resursov tudi ne, pa denarja tudi ni. Poskusni zajčki smo uporabniki.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Tako funkcionira ta svet po novem, časa za testiranje produktov ni več, resursov tudi ne, pa denarja tudi ni. Poskusni zajčki smo uporabniki.
Se deloma strinjam s tabo, svet se res vrti hitreje, ampak MS si koplje jamo s tem ko hiti, bolje bi bilo, da bi odložili launch WP10-ke, tako pa so po IMHO izgubili več uporabnikov s polizdelkom, ostali bodo samo največji privrženci, ki so pripravljeni biti testne ovce.

Najbolj "boli" to, ker je toliko govora o kao zaciklanem androidu, ampak samo v tej temi je toliko postov: "naredi hard reset" in bo kao delalo, osebno pa nisem naredil še nobenega hard reseta od gingerbread-a naprej, vse nadgradnje so bile bp brez potrebe po HR !

Še vedno držim pesti, da MS uspe z WP, saj tako android kot ios potrebujeta močno konkurenco, da bomo uporabniki na boljšem, ne glede na OS
wink-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.145
356
83
Goriska
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vseeno pa W10 podira rekorde, kdo je večji luzer potem?

Ne drži, naj objavijo koliko jih je šlo takoj po nadgrdanji na W10 nazaj na 8.1./8/7.

Wp10 je poden od podna vsaj na lumii 550, ce je se na 950 isto potem je to res cisti polom, zal.

Moja prva Lumia 800 je delovala superiorno v primerjavi z lumio 550, prav tako je delovala 535 na wp8 odlicno.

Na wp pa res ne vem, kaj se jim je tako zataknilo.... Skoda res, ker drugace vmesnik je res lep, zaslon je za svoj denar tudi vec kot odlicen na 550, samo hitrost delovanja res ubija...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
L550 je budget telefon in s ceno 90€ je toliko dober kot karkoli drugega za 90€.. ne me držat za točno, ampak neke ponudbe v tem rangu sploh ni. Jaz ga sicer ne bi nikoli kupil ker res neke hitrosti ne premore. Tega pa pri najboljši volji ne morem razumet, kako lahko nekdo pričakuje raketo?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Saj ga tudi tukaj v resnici ne rabiš, jaz sem ga naredil samo 1x, samo tako da vidim kako dela restore iz backupa. vseeno mi deluje vse normalno in čisto OK.