Windows Phone 10

I

Izbrisan uporabnik 17097

S prehodom na W10 mi ne delajo več mobilni podatki.Lumia 930.V nastavitvah pod privzeti apn je tema-se uporablja toda ne morem dat prikaži zato ne vem če so nastavitve prave.Sem kreiral novo točko pa tudi ne deluje mi lahko kdo posreduje nastavitve za Internet in mms in kako naj to usposobim.preko wifija deluje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej še posodobitve trgovina itd...

Prehod na w10 ne prinese s prve vsega, še traja da se potem kaj posodobi in pojavi, da začne delovati...

Še žal ti bo za wp 8.1
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Poglej še posodobitve trgovina itd...

Prehod na w10 ne prinese s prve vsega, še traja da se potem kaj posodobi in pojavi, da začne delovati...

Še žal ti bo za wp 8.1
smile-1.gif
Včeraj dobil ''novo'' 1020-ko z naloženim WP10 gor. Zadeva izgleda fajn, vendar je WP10 šel dol po 5-ih minutah dol, ker je bil občuten lag v primerjavi s staro z WP8. Če nisi navajen na delovanje WP8, bi znala biti WP10 čisto dovolj hitra. Ampak ko veš, kako mora delat: mnjah, no go.

Sem se pa odločil, da obdržim tudi staro, tako da bom bom nanjo dal gor WP10, pa naredil kakšno primerjavo, ko bom imel čas.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Pa res nobena stvar ne dela
jezen.gif

Hitri link do downgrejda?
Hvala.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
To me pa res zanima, kaj vse ti ne dela. Sploh ker darjan tolk hvali 930 in wp10.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Verjamem sem wp10 so ze tolk posodobljeni, da skoraj ne verjamem da bi nekdo takoj fasal zivcnega k jih nalozi. Je pa to bolj projekt za popoldanske ali weekend ure. Zdej verjamem da popizdis ce ti kaj ne dela. Sej bo povedal kaj ga je tko razjezilo.
Druga plat resnice je tudi, da ko beres tukaj forum in ljudje hvalijo kako je oh in sploh, kasneje ugotovis da to ni 40 ljudi s pozitivno izkusnjo, temvec 30 postov darjana, pa se kaksen zraven.
smile-1.gif

Jaz sem trenutno po hard resetu kar zadovoljen. Presenetljivo uspesen restore. Najbolj me je presenetilo, kot sem ze omenil, da je vse, no skoraj vse appe nalozilo in dalo na namizje, ter celo potegnilo mape za zaemljevide.

I

Izbrisan uporabnik #488

Backup iz 8.1 na 10 je kar neboleč.

Nazaj pa pobere skoraj vse

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
To me pa res zanima, kaj vse ti ne dela. Sploh ker darjan tolk hvali 930 in wp10.

Napisal je, da mu ne delujejo podatki, da je apn prazn in ne vem kaj vse, očitno user napaka, ker meni to vse dela. Tudi LTE. Je pa res, da mi pod LTE ne deluje štetje podatkov.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Videt je da nisi ne vem kakšen heavy user važno da ti delajo klici,smsi to je pa to.
Ne vem če je samo user napaka.Zakaj potem ko je bil narejen FR še na 8.1 je zadeva delovala brez kakršnega koli ročnega vpisovanja točk,brez posodabljanja...sedaj na 10 isto narejen FR zadeva ne deluje.nikoli nikjer(tudi na androidu ne) za telekom ni potrebno ročno vpisovanje APN točk ampak se same avtomatsko vnesejo.Tudi če bi bilo treba ročno vnest točke,kar sem storil to ni neka vesoljna znanost.Sem pa tudi vprašal za nasvet zato prosim da me rasvtliš kaj delam narobe oziroma kako naj usposobim eno največjih težav to so mobilni podatki brez katerih je telefon tako rekoč neuporaben.
Največji problem je da zadeva zamrzuje ja zamrzuje na vseh področjih tako brskalnik kot trgovina kot sama(sem posodobil vse kot je rekel snecer) in tudi sam vmesnik.Touch je včasih preveč odziven včasih sploh ni odziven ali tako rekoč zamrzne.Ne rečem sam izgled je polepšan toda kaj mi bo to če pa v osnovi ne deluje.Eni same sebe prepričujete toliko časa da sami sebi verjamete da je boljše kot je bilo,pa ni.Dobro da je to samo sekundarni telefon drugače bi ga že zabrisal skozi okno.
Zanimivo da je bilo vse delano od začetka isto na 8.1 in potem na 10.
Še malo se bom igral z 10ko da vidim kaj vse NE dela potem gre do uradne verzije nazaj na 8.1
Prosim pa za vsako pomoč.Najprej pa da usposobim mobilne podatke ter mmse po možnosti(telekom SIM )
Kot sem že rekel,če je možno dobit step by step APN nastavitve.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Tudi v W10 deluje brez vpisovanja, vpisat moram APN za LTE ker pač telemach uporablja drugega, kot tistega, ki je že vpisan.

Out of the box deluje sistem b.p.

Zmrzuje pa sploh ne, nikol. še ni, reset se je zgodil mogoče 1x na starejših buildih, to pa je to.

APN se nastavi pod "mobile and sim" in potem "sim settings".Tu not imaš tudi gumb "update settings", kar bi naj od operaterja "potegnilo" prave nastavitve. Mogoče pa dela samo za večje operaterje, in če imaš kakšnega boba, ipd, pa zato ne?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Jaz sem pri debitelu in isto nisem še nikoli vpisal nobenega APNja, tudi za MMS ne, dela out-of-the-box tako kot mora.

Najprej narest FR in poskusit ali deluje takrat in če deluje, potem je potrebno iskat napako v backupu, se skoraj sigurno da odpraviti, če ne drugače ročno vpišeš APN.

I

Izbrisan uporabnik 17097

rawr to sem vpisal kot dodatno točko pa ne dela.Narejen reset.
darjan,če bi dobro prebral imam predplačniško sim kartico telekom mobitel brz LTEja.
Vem kje se pride do nastavitev ne delam to prvič in tudi vse to kar si napisal sem že storil najmanj 10x posodobil nastavitve seveda tudi preko wifija.Pod privzeta točka piše:se uporablja,ko pa pritisnem gor privzete točke ne odpre uporabi uredi izbriši niso osvetljeni tako da jih ne morem urejat?
Zgoraj piše aktivno omrežje Mobitel.
Toda edge ne odpira,trgovino ne odpira napiše preverite povezavo oziroma nimate vzpostavljene povezave?
Kot sem že rekel narejen FR po nalaganju W10.
Verjetno je nekje neka fora toda to ni to,vpisat bi se moralo avtomatsko kot vsepovsod drugje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Aja, samo malo, kater telefon imaš točno? Če ni L930, potem je lahko to krivo, ker očitno na 930 deluje WP10 najbolje, povsod drugod pa so teažave.