tako izgleda wp10 pri meni, ko skinem ozadje
glej gori desno ikone=priljubljene strani
nasičen notification, dodali so neke zadeve, ki... ok bolje več kot nič, ampak daj še možnost da se to malo "pobriše", custom
bodite pozorni na "prevod" = "Mobilna dos-\ntopna točka" - kapo dol majstru, da se lahko zmoti, kapo dol...ne rečem črko da obrneš, ampak to vsak word popravi
evo o čem govorim
prva ikona je edge, 2.3.in4 pa so na oko vse iste... druga je alter, pol fb itd.
ne moreš poimenovat, menjat ikone, nič od nič
tako izgleda edge ko ga zaženeš...
ne moreš da bi mel ikono PRILJUBLJENE kot prej namesto tiste bedne "knjige"
moraš pritisnit na pikice in še na priljubljene da prideš do shranjenih strani, sux, zamudno, ni prijazno
nastavitve s super opevanim iskalnikom
bog ne daj, da si "zahteven", da bi rad zamenjal sliko na "ozadju" ali vibro vklopil, že pri"VI...kapitulira"
al pa glasnost, ja kje pa živiš...
Zakaj me ne pokličejo iz MSja? drobne zadeve bi uredili v eni uri.
Zakaj ni na tipki za izklop kot je bilo nekoč in kot smo se leta navadili "tiho, sestanek, off..." krasna in simpl rešitev, SIMPL in logična.
Ker doma tudi ko hočeš TV izklopit, takoj veš, da se to da prvenstveno narediti z gumbom za izklop...
Ti ljudje ne vedo, kaj dela.
Po drugi strani pa ne pričakovati, da jim bom kaj pisal, sem drago plačal polizdelek, sedaj pa nisem testni kunec, da jim ga bom popravljal in gratis svetoval. Zato imajo kitajce, indijce, da nonstop drsajo te zadeve.
Še enkrat, po vsem videnem, WP10 = WP 8.2
Že iz oznake se vidi, da so hoteli nategniti, reklamirati "nekaj" novega, preskočiti številko 9 itd. Samo da bi se bolje prodajalo to skropucalo.
In kaj smo dobili?
Beta izdelek, ki se že mesece ubada sam s sabo.
Vsak objektiven user vidi, da gre za WP 8.1.1 ali 8.2