Windows 8.1

I

Izbrisan uporabnik #488

Nov primer nadležnosti sistema.

Zaženem mp3 komad, katerega poslušam pač v BS playeru.

In sistem na desni zgoraj javi......."imate na voljo še druge programe, ki odpirajo ta format datoteke"... in da možnost, da obdržim obstoječega ali menjam.

Res debilno.

Če pa slučajno odpreš kdaj kakšen file, za katerega nimaš programa pa ni šans, da ga windows najde na netu...

Samo neko teženje, opozorila, vsiljevanje, ko bi pa moralo delati pa vse zataji.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
Lej, tko bom povedal. Men vse dela tko kot je treba. In zaenkrat mi win8 dela najboljše od vseh prejšnjih. Pa imam profi programe gor, ker se dnevno s tem ukvarjam, pa nisem imel še nobenega problema. Je pa res za kakšno stvar bolj uporaben WN XP kakor pa 8. [cenzura] ga. Sej če bi pa vse normalno delal, na koga bi se pa pol vsi kregal?
hysterical-1.gif

Saj ne da mi ne bi delali programi, ampak sistem je nadležen, samo v tem je fora.

Mi pa v win 8.1 ne dela stari špil Unreal preko DirectX (je zamegleno), je blo treba na opengl spremenit. V Win8 je pa delal gladko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa še nekaj.

Kolko let bomo še čakali, da bodo naredili nek uporaben in normalen program, aplikaciji za delo z datotekami...

File Manager/Explorer/Knjižnica..... ja vedno slabše je in povsem neuporabno
smile-1.gif

Na takih zadevah bi morali delati, ne pa na opozorilih, da vedno ko vtaknem usb ključek, ali karkoli na usb, računalnik "pomodri" z opozorili, da je prišlo do napake al česa...

Kr nekaj. Verjetno zato utruja, ker se naprava prej ni "pravilno" odklopila in si revež ni zapomnil stanja.

Pa še je takih cvetk, da se včasih res vprašam, al sploh dajo komu na testiranje in sicer, ko majo vse skupaj...

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi inštalacija win 8 in 8.1 je "katastrofa".

Kaj pa če flikne PC, kje je DVD, iso, itd...

Seveda je na netu (vlečem dol), ampak tak "skrito", da je skor brezveze.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Če vas motijo ta vprašanja za vsaki drek, da ga moreš potrdit, enostavno vpišite v iskanje UAC (Change User Account Settings) in tisti slider dajte do konca dol, nič več nadležnosti!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Pa glede teh njihovih kvadratov - nekaj mesecev nazaj sem gledal, zakaj so kvadratne ikone + ti njihovi kvadratki dejansko zelo neuporabni, možgani se namreč naj ne bi osredotočali na vsebino teh štirikotnih elementov in je zato slaba preglednost in dosti počasnejše iskanje (se dejansko občuti, to iskanje pravega appa je mučno v metroju). iOS naprimer uporablja zaobljene ikone, andorid pa element kot taki (izrezan).

I

Izbrisan uporabnik #488

UAC mam off pac povem, kako noro je to.

Glede kvadratkov pa bi vsaj doli namesto drsnika natedili pike kot pri androidu.

Totalno so ga polomili :)

Sam vidis, da je treba veliko izklopiti, spremeniti, da je hitro in uporabno.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.490
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz sem mel 8 samo nekaj tednov..nikakor mi ni potegnil..nepregledno, mučno, same frustracije! Blah..OK, verjetno res nimam pojma, ampak jaz sem šel nazaj na 7. Zraven furam še XP, ki ga imam v dual boot načinu odkar imam PC. Včasih pride prav.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ksz

Ce prav razumem clean install naredi tistim , ki so imeli gor ze preview 8.1. Ce imas windows 8 naj bi slo za dejanski upgrade, torej ostanejo vse aplikacije itd. Ce je res tako, ne bi bilo slabo popraviti prvih nekaj postov te teme, mene ste kar odvrnili od nadgradnje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem delal upgrade iz windows 8 pro in vse je ostalo ohranjeno, razen antivirusa.

Brez bojazni lahko upgrejdaš.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Včeraj nadgradi na 8.1. Sedaj mi pa ne deluje skype na desktopu. Kaj storiti. Ko zaženem program napiše, da je napaka in ga zapre.