Windows 8.1

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ne rabiš microsoftovega računa pri inštalaciji in kasnejši uporabi, sicer je ta opcija pri inštalaciji malo bolj skrita kot pri 8.0, ampak imaš ko ti reče za kreacijo računa spodaj z malimi črkami tudi opcijo lokalnega računa.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Live account ni obezn. Delata tako osmica kot 8.1 tudi z offline računi, če si to želiš.

Drugače sem pa pred časom nardil clean install Windows 8.1 Pro in mi zaenkrat vse kar uporabljam deluje BP.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mozno da sem shit spregledal,ker je tolko spraseval :)

Se da sedaj to kako urediti? Ce ve kdo, sicer pa bo google kaj nasel, ne bing :)

Ce je bilo tako skrito gre za zavajanje in siljenje z njihovim racunom, eu...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Meni je še neke validacijske kode pošiljal na mail. Prej ni spustil naprej. Kaj pa če bi bil to edini pc, oz ne bi imel telefona? Pa full me *****, ker je spremenil geslo za login v sistem s tistim od hotmaila.
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Google za Metro...
Klikni puščico, da se ti v IE odpre vsa zgodovina naslovov. Spodaj imaš ikono Bing, desno pa Add. Dodaj Google kot iskalnik in ga promoviraj v privzetega

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik doto pravi:
Meni je še neke validacijske kode pošiljal na mail. Prej ni spustil naprej. Kaj pa če bi bil to edini pc, oz ne bi imel telefona? Pa full me *****, ker je spremenil geslo za login v sistem s tistim od hotmaila.
bonk.gif

Tudi to ja, na gmail sem dobil, dobro da mam tablico.

Robrto@ chrome uporabljam :)

I

Izbrisan uporabnik #488

Berem,da naredis se en account in online account jajca potem deletas.

Pa saj to ni vec normalno, kak silijo, vse jim bo propadlo, z mobilniki bodo pogoreli, ie je zgodovina itd. :)

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Imam dva slovarja, Francoskega na cd-jih in ASP32 in tu ni bilo nobenega problema, nemški slovar pa imam še na disketah in ASP, ki na žalost ni združljiv z ASP32 (vsaj meni ne rata spraviti nemškega slovarja na ASP32). Po updateu na 8.1 me je pri nemškem slovarju sistem opozoril, da manjka neki feature (nisem si zapisal in žal že pozabil kaj je pisalo) in ponudilo mi je, da ga inštaliram, šel sem na prvo žogo in pritisnil "yes", po inštalaciji tudi nemški slovar dela bp.

Že cel popoldan prčkam po compu in preverjam, če bo kje zaštekalo in na srečo še nič, upam, da bo tako tudi ostalo !

ASP (16-bitni) res ni združljiv z ASP32 (32-bitni). Se ni treba matrat
evil.gif

Ker je tvoj stari slovarj (16-bitni) res že star, je možno, da sedaj manjka kakšna sistemska zadeva, ki jo potem M$ doinštalira.
write.gif

Hvala za pojasnitev, nisem vedel kaj je razlika med ASP in ASP32
redface-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Utrujal je za MS račun pa sem naredil.

Sedaj pa mi pri vsakem zagonu želi da se vpišem s tem računom oz. geslo.

Moram to izklopit, ker hočem clean sistem.

Iz računa se lahko odjaviš in uporabljaš PC kot local napravo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še čarobne puščice...

screenshot1702.jpg

Res delajo hepane iz nas.

screenshot1703.jpg

nastavitev kot mora biti

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni komplikacij, samo ko vklopim, bi rad delal, ne pa da se ubadam z nekimi gesli in norim vmesnikom.

Da je bil win8 fail, so priznali tudi pri MSju.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Jah, treba se je prej pozanimati okol sistema in vse drugo... sploh če to uporabljaš za svoj biznis...
cool-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Odprl sem temo zato, ker me zanimajo izkušnje predn karkoli upgradeam... sicer imam na drugi particiji 8.1 preview že od začetka, ampak rajš vidm da je za upgrade it 8 kdo drug testni zajc, kokr pa jest.
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sistem je od nekdaj enak, samo z uporabniškim vmesnikom se igrajo iz neumnimi dodatki ter vprašanji.

Si že pozabil Visto? tolko da te ni vprašala, kakšno je vreme. Za vsaki klik je nekaj spraševala.

Naj se ubadajo z jedrom, kodo, da bo špilalo kot mora, uporabniški vmesnik pa delajo zaradi reklame, da lahko pokažejo nekaj novega, čeprav je zanič.

Dejansko je še to vedno windows 95 vmesnik, z Metrojem pa se naj igrajo na tablicah in telefonih, kjer folk tega itak noče
smile-1.gif

V MSju se pa prav trudijo, da je vsak nov OS še bolje neuporaben, neprijazen, da v ozadju drsa neke servise in zaščite, da si folk razbija glavo, zakaj programi ne delajo kot bi morali.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Lej, tko bom povedal. Men vse dela tko kot je treba. In zaenkrat mi win8 dela najboljše od vseh prejšnjih. Pa imam profi programe gor, ker se dnevno s tem ukvarjam, pa nisem imel še nobenega problema. Je pa res za kakšno stvar bolj uporaben WN XP kakor pa 8. [cenzura] ga. Sej če bi pa vse normalno delal, na koga bi se pa pol vsi kregal?
hysterical-1.gif