Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Še eno vprašanje.

Ali normalno deluje če priključiš žične slušalke ( v mojem primeru aux vhod na avtoradio) in BT slušalke.
Ali bi normalno lahko poslušal MP3 je prek aux, ko pa zazvoni telefon pa radio dam na mute in se javim na BT slušalko.
Da ni morda to tako kot je z zunanjim zvočnikom, ki se ugasne ko priklopiš slušalke.

Hvala!

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Če kdo potrebuje P1i ikono za namizje(PC-ja) ... Klik
pozdrav.gif

22. jul 2007
13.583
1.765
113
124
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Še eno vprašanje.

Ali normalno deluje če priključiš žične slušalke ( v mojem primeru aux vhod na avtoradio) in BT slušalke.
Ali bi normalno lahko poslušal MP3 je prek aux, ko pa zazvoni telefon pa radio dam na mute in se javim na BT slušalko.
Da ni morda to tako kot je z zunanjim zvočnikom, ki se ugasne ko priklopiš slušalke.

Hvala!

ko ti zazvoni samo potrdiš klic in ti glazbo utiša, ko pa končaš se pa spet avtomatsko spet vklopi nazaj, no vsaj pri w800i je tako ampak ne more biti drugače pri P1 LPWWY

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ali je morda kdo videl nosilec za P1i, ki se montira na ventilator in se mu da priklopiti napajanje (tako kot pri HCH-72).
Se da morda HCH-72 pritrditi na reže ventilatorja. V trgovini so mi ponujali samo nosilec za na steklo, ki pa je milo rečeno nagravžen.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hmmm, baterija je nenadoma ratala ful slaba
frown-1.gif
drži le en dan ali manj

Morda mi kaj laufa v ozadju, ali pa bo treba novo??

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zdaj sem ga ugasnil, nafilal in ponovno prižgal (drugače je prižgan 24/7) in poraba izgleda ponovno normalna
zmaga.gif

sonyrulls

Zelenc'
15. avg 2008
2
0
1
HEIII!! JZ BI PA MEU 1 UPRASANJE IN SICER SE GLASI: kuko to nastimat da loh na telefonu gledeas filme npr. na you tube. ker js k przgem grem na wlan pa na you tube pa kliknm pa nece predvajat za odgowor se wm ze wnprei zahvaljujem !!!!

sonyrulls

Zelenc'
15. avg 2008
2
0
1
eelloouu !!!!!!! mene pa neki zanima in to : kuko nastimas to da na netu lahko gledas filme npr. na you tube, js se powezm prek wlan-a pa grem na you tube pa kliknm wideo pa nece predvajat!!!!! za odgowor se wm ze wnaprei zahvaljujem

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Ali kdo ve kako izbrišeš v sporočilih stolpec imen (stiki),ki so v pomoč,da lahko izbereš komu poslat...,

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Na dva načina; ko napišeš sms, lahko klikneš jog dial na ZA in ti izpiše zadnje prejemnike (3)smsov, lahko pa tapneš na ZA --> tap na trikotbnik--> izberi stik --> pa ti odpre imenik. Simpl ko pasulj.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik v0x pravi:
A mi ahko kdo svetuje kak ne originaolen (ne od SE, zarad cene) avtopolnilec, pač da sem prepričan da ne povzroča kakešnih koli problemov. Vem da jih dobim na vsaki drugi spletni trgovini sm zato pa tudi sprašujem za nasvet.

BIGBANGOVI SO SUPER,sploh tisti ki imajo moznost da se navije v vtikac,tako da nimas kabla po celmu avtu.
Jst samo se te kupujem.

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
N osmi strani sem izvedel celoten "odklep" za dostop do sistemskih map private in sys ter nalozil CapsSwitch in pa Swiss za pregledovanje map.

Postopek se je izvedel z datoteko 1.py in nato sem instaliral CapsSwitch, ki normalno deluje. Toda, ko hocem z Swiss dostopati do datotek oz map (private, sys) me ne spusti v mape??

V čem je poanta?

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Zakaj si ne morem nastavit gmail maila na telefonu, tako kot se spodobi? Lepo sem si naredil account, vnesel vse potrebno in imam account na telefonu, ki pa je nonstop prazen. Ko grem na Get & Send, mi začne prejemat (Receiving) in to je to vse dokler ni Timed out. Nič od maila. Če grem na Schedule downloads tud nič.

Mogoče kdo ve kaj je narobe??

hvala in lp

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Verjetno nisi prav nastavil Secure portov. Gmail uporablja port 995 in ne 110 kot ostali zato so potrebne dodatne nastavitve.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Hvala za odgovor, sem dal na 995 in še vedno isto. Mogoče še kakšna ideja? Mam pa pod Incoming: Secure connection None, Secure password authentication prazno in port 995.

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Robbit evo moje nastavitve na telefonu upam da ti bo pol delalo...

Basic
Account name: Gmail
Your name: ...
Email address: ...
Connection type: POP3

Inbox
Incoming server address: pop.gmail.com
Username: ...
Password: ...
...
More--->Advenced--->Incoming
Secure connection: SSL
Incoming mail port: 995

Outbox
Outgoing server address: smtp.gmail.com
obkljukano Use SMTP authentication
obkljukano Use Inbox ligin details
Username: ...
Password: ...
...
More--->Advenced--->Outgoing
Secure connection: SSL
Outgoing mail port: 465
obkljukano Use MIME encoding

Še nastavitve na Gmailu:
Gmail--->nastavitve--->Posredovanje in POP/IMAP
Prenos POP: omogoči POP
Dostop IMAP: omogoči IMAP

To je to...
simpl ku pasulj:)

P.S.
A ma mogoče kdo IR remote controller for UIQ3 devices? tak da bi delu na P1i- ju?
Ter a se je kdo že kaj igral z uno lučko na spodnjem delu? Rad bi ji namreč spremenil barvo ko mam neodgovorjen klic npr. na rdečo:)

Lep dan...