Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
IR remote ne obstaja za UIQ3, ker ga Psiloc ne misli delat. Naj se jim ne bi splačalo, ker ni dosti povpraševanja po UIQ3 aplikacijah.

Drugače pa dela nekdo na tem, da bi ga portal iz S60 na UIQ3.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
verjetno ste se že pogovarjali o tem a vseeno. A vam dela WIFI na P1? Sam imam WPA Personal zaščito in mi na noben način ne dela. Sem pa že izključil power save opcijo, naštimal sem tudi IPje. Nič ne dela... imam Linksyys wrt54gl

PS: Na Nokii E51 dela wifi super!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Meni dela, doma na Asusu, na delovnem mestu sploh ne vem kateri so...v glavnem dela.

Ga mam pa na servisu - zvočnik je dobil hreščeč glas.

22. jul 2007
13.583
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
verjetno ste se že pogovarjali o tem a vseeno. A vam dela WIFI na P1? Sam imam WPA Personal zaščito in mi na noben način ne dela. Sem pa že izključil power save opcijo, naštimal sem tudi IPje. Nič ne dela... imam Linksyys wrt54gl

PS: Na Nokii E51 dela wifi super!

meni dela wi-fi čez asusa 500 gp normalno, pa tudi na druga zunanja omrežja sem se že povezalLPWWY

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Odvceraj mi NEKATERE dohodne klice prikaze samo s stevilko, ceprav je v telef. imeniku doticni kontakt shranjen z IMENOM.
Ideja??

Lp
P.S.. vem za finto, da se naj izbrisejo IZ SIM karte vsi vnosi. Ideja??

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
401
63
Hoj!

Sem kandidat za nakup SE P1i, pa imam za lastnike eno vprašanje oz. prošnjo.
Ali bi mi lahko kdo naredil fotko, kakšen izdleda ekran, ko ti telefon zvoni in kam so postavili gumb za zavrnitev klica.
In ali se pogosto dogaja, da ko telefon jemlješ iz žepa/etuija, da pri tem zaradi lokacije gumba za zavrnitev klica le-tega nevede zavrneš.

Sem pred časom imel P900, pa me je pri njem motilo ravno to, da se je ob zvonjenju na ekranu izrisal velik gumb za zavrnitev klica in zaradi tega sem klic velikokrat zavrnil.

Pa še eno vprašanje za vse. Ali obstajata 2 modela: SE P1 in SE P1i, ali gre v primeru, ko se piše o P1 za površnost tistih, ki o njem pišejo.

Hvala!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma to je eni in isti model
smile-1.gif

Gumb za sprejem klica je na zasloncku spodaj pa ga tapneš. Še nobenega nisem (nenamenoma) skenslal
smile-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Odvceraj mi NEKATERE dohodne klice prikaze samo s stevilko, ceprav je v telef. imeniku doticni kontakt shranjen z IMENOM.
Ideja??

Lp
P.S.. vem za finto, da se naj izbrisejo IZ SIM karte vsi vnosi. Ideja??

SAj si že povedal odgovor izbriši si vse števike iz SIM kartice

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Mene pa zanima kako odstraniti programček wayfinder 7.0 .Ko ga odstranim z glavni menu -nadzorna plošča-drugo-odstrani
mi po vsakem vklopu telefona nekaj še ostane in mi jamra ,če naj namesti aplikacijo wayfinder.

Kako odstranim bližnjico do aplikacije???

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Ali kdo ve kako izbrišeš v sporočilih (sms in mms) stolpec imen (stiki),ki so kao v pomoč,da ti ni treba v imenik iti iskat komu poslat...,jaz bi ta imena izbrisal,,,ve kdo?????????

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
A MI POŠLJE KDO IGRICO KI JE NA P1i : Vijay Sing Pro Golf 2005?
Hvala

na moj mail,,,,,

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Paci
Če se ti bo ob vsakem ponovnem zagonu aparata prikaže obvestilo da se želi program inštalirat pojdi (npr. s pomočjo programa Swiss Mgr Pro) v mapo na karici Private >10202dce>in pobriši un sis file ki se prikaže kot Wayfinder. (ime pogledaš s klikom) In težava je odpravljena.
Da se ne boš lotu slučajno kej formatirat etc...:)
cheer.gif

Sasom

Zelenc'
14. sep 2008
8
0
1
Živjo!

Včeraj sem kupil omenjeni telefon. Ima že naložen Garmin XT 4.10.... sedaj me zanima sledeče: ali obstaja novejša verzija ter kako naj jo posodobim (ali naj to, ki jo imam gor zbrišem in naložim nanovo) in ali je navigacija TomTom boljša (sem že pregledal debate o P1, vendar sem sedaj čisto zmeden, ker ne vem sploh kako naj se česa lotim npr. inštalacije navigacije). Mi lahko nekdo napiše nekakšen vodič kako inštalirati navigacijo Garmin (ali TomTom) na mobitel (in mogoče kakšen link s kje naj jo prenesem iz neta)? Zanima me še, koliko vpliva slabo vreme (oblačno) na delovanje navigacije na mobitelu oz. na delovanje wayfinderja (ker mi ne kaže niti približno pravilno s sedaj naloženo verzijo Garmina).

P.s.: zakaj mi ne pošlejo maila iz strani ipmart (sem dal registracija, imam gmail, do sedaj ni še prišlo nič) - imajo kakšne težave?

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1

Glede verzij programa dobiš vse podatke na strani od Garmina. Tudi nekatere karte si lahko od tam naložiš...
Opis inštalacije sem ti poslal in ga imaš med privatnimi sporočili.
Vreme pri meni ne vpliva, vedno dela kot je treba. Razlog da ti ne prikazuje prave pozicije je najbrž ta da imaš napačno nastavljena ločila tam pri razdaljah. (pike spremeniš u vejice pa bi moglo delat...)
Če te zanima kej več glede telefona ti priporočam pa to stran

www.ipmart-forum.com

zanimivo branje
smile-1.gif

Sasom

Zelenc'
14. sep 2008
8
0
1
najlepša hvala! bom probal takoj ko bom imel čas! zanima me samo še: kje pa spremenim piko v vejico?

lp