Ja, Mobitel in Simobil imata brezplačne programe, amak se plačuje prenos podatkov. To te ne moti, right?
Citat:
Uporabnik Sasom pravi:
Živjo!
Včeraj sem kupil omenjeni telefon. Ima že naložen Garmin XT 4.10.... sedaj me zanima sledeče: ali obstaja novejša verzija ter kako naj jo posodobim (ali naj to, ki jo imam gor zbrišem in naložim nanovo) in ali je navigacija TomTom boljša (sem že pregledal debate o P1, vendar sem sedaj čisto zmeden, ker ne vem sploh kako naj se česa lotim npr. inštalacije navigacije). Mi lahko nekdo napiše nekakšen vodič kako inštalirati navigacijo Garmin (ali TomTom) na mobitel (in mogoče kakšen link s kje naj jo prenesem iz neta)? Zanima me še, koliko vpliva slabo vreme (oblačno) na delovanje navigacije na mobitelu oz. na delovanje wayfinderja (ker mi ne kaže niti približno pravilno s sedaj naloženo verzijo Garmina).
P.s.: zakaj mi ne pošlejo maila iz strani ipmart (sem dal registracija, imam gmail, do sedaj ni še prišlo nič) - imajo kakšne težave?
Citat:
Uporabnik vugi pravi:
jas man na računalniku dol potegnjen garmin mobile za symbian, pa me zanima če je kaka možnost da to inštaliram na p1?
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
"Število sporočil:1" Bo pa verjetno potrebno po tej temi malo pobrskat, ne pa samo čakat da dobiš vse na pladnu.
Odgovor za vse: da.
Citat:
Uporabnik timm pravi:
A tale SE P1i res ne zna ure napisat v opravilno vrstico ali samo jaz ne znam? Pri prejšnjem je bila ura prikazana, če sem bil v kakšnem meniju ali kaj takega.
Citat:
Uporabnik Sasom pravi:
Imam eno vprašanje: kako pravilno nastaviti WLAN za ponudnika AMIS? Ker uspem se brezžično povezati, tudi piše, da je povezava vzpostavljena, potem pa mi ne odpre nobene spletne strani ("Oddaljenega strežnika ni bilo mogoče najti."). Hvala za pomoč!
Citat:
Uporabnik creatore pravi:
seveda obstaja