Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Ja, Mobitel in Simobil imata brezplačne programe, amak se plačuje prenos podatkov. To te ne moti, right?
wink-1.gif

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Zamenjaš vejico z piko in obratno in naj bi delovalo.

Navodilo : nadzorna plošča\naprava\oblika zapisa št

lp

Sasom

Zelenc'
14. sep 2008
8
0
1
mene pa zanima, zakaj imam pri Garmin online samo možnost pridobivanja informacij glede vremena in ne še ostalih informacij (npr. stanje na cestah,...)?

Edit: sem zasledil, da ne deluje, ker nimam Garmin GPS sprejemnika. Ali mogoče vseeno obstaja kakšna "finta", da se to nekako usposobi za delovanje?

Lp

Nazadnje urejeno:

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik Sasom pravi:
Živjo!

Včeraj sem kupil omenjeni telefon. Ima že naložen Garmin XT 4.10.... sedaj me zanima sledeče: ali obstaja novejša verzija ter kako naj jo posodobim (ali naj to, ki jo imam gor zbrišem in naložim nanovo) in ali je navigacija TomTom boljša (sem že pregledal debate o P1, vendar sem sedaj čisto zmeden, ker ne vem sploh kako naj se česa lotim npr. inštalacije navigacije). Mi lahko nekdo napiše nekakšen vodič kako inštalirati navigacijo Garmin (ali TomTom) na mobitel (in mogoče kakšen link s kje naj jo prenesem iz neta)? Zanima me še, koliko vpliva slabo vreme (oblačno) na delovanje navigacije na mobitelu oz. na delovanje wayfinderja (ker mi ne kaže niti približno pravilno s sedaj naloženo verzijo Garmina).

P.s.: zakaj mi ne pošlejo maila iz strani ipmart (sem dal registracija, imam gmail, do sedaj ni še prišlo nič) - imajo kakšne težave?

jaz imam nameščena oba programa, tomtom mi je bolj všeč, je bolj pregleden in preračunava hitreje. Garmin ima malo boljšo pokritost Slovenije, moti me pa to, da v križišču vedno preklopi na 2D, medtem, ko TomTom prikazuje 3D tudi če križišče....

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Zakaj ne moreš direkt iz skupine, ki si jo narediš v imeniku, poklicat stika? V čem je fora pol teh skupin? Al sam jst tega ne znam?

hvala in lp

Sasom

Zelenc'
14. sep 2008
8
0
1
Imam eno vprašanje: kako pravilno nastaviti WLAN za ponudnika AMIS? Ker uspem se brezžično povezati, tudi piše, da je povezava vzpostavljena, potem pa mi ne odpre nobene spletne strani ("Oddaljenega strežnika ni bilo mogoče najti."). Hvala za pomoč!

vugi

Pripravnik
15. sep 2008
55
0
6
jas man na računalniku dol potegnjen garmin mobile za symbian, pa me zanima če je kaka možnost da to inštaliram na p1?

sason

Zelenc'
25. sep 2008
3
0
1
Pozdravljeni!

Imam namen kupit SE P1i.

Tule sem bral, da telefon deluje hitreje z novejšo verzijo OS. Zanima me ali je možno OS nadgraditi doma preko računalnika?

Zanima me še ali je možno, ko ga v firmi priklopim na wireless dobiti na telefon službeno elektronsko pošto preko exchange? Ali je možno potem na tem telefonu uporabljati tudi Skype? In še to bi me zanimalo, če obstaja kak program podoben softphonu, da bi lahko na njem uporabljal tudi IP telefonijo?

Hvala in LP!

Sašon

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
"Število sporočil:1" Bo pa verjetno potrebno po tej temi malo pobrskat, ne pa samo čakat da dobiš vse na pladnu.
Odgovor za vse: da.

sason

Zelenc'
25. sep 2008
3
0
1
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
"Število sporočil:1" Bo pa verjetno potrebno po tej temi malo pobrskat, ne pa samo čakat da dobiš vse na pladnu.
Odgovor za vse: da.

Super!

Najlepša hvala za odgovor!
zmaga.gif

Res pa je, da me je za začetek zanimalo samo to, ker so to poglavitne zahteve, ki jih imam in ker grem po telefon najverjetneje že danes (stari je škripnil
frown-1.gif
) res nisem imel časa brati 40 strani postov.

Vsekakor pa, ko bo stvar pri meni nameravam temeljito prebrati ta thread in šele potem, če tu in na googlu ne najdem odgovora, prav ponižno in boječe vprašati kako stvar in se potem prav hitro skrit, da ne prileti kak pladen
tongue-1.gif
vame.

Lp, Sašon

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
A tale SE P1i res ne zna ure napisat v opravilno vrstico ali samo jaz ne znam? Pri prejšnjem je bila ura prikazana, če sem bil v kakšnem meniju ali kaj takega.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Citat:
Uporabnik timm pravi:
A tale SE P1i res ne zna ure napisat v opravilno vrstico ali samo jaz ne znam? Pri prejšnjem je bila ura prikazana, če sem bil v kakšnem meniju ali kaj takega.

To ti bo v pomoč... Link

uroox

Zelenc'
4. okt 2008
3
0
1
Citat:
Uporabnik Sasom pravi:
Imam eno vprašanje: kako pravilno nastaviti WLAN za ponudnika AMIS? Ker uspem se brezžično povezati, tudi piše, da je povezava vzpostavljena, potem pa mi ne odpre nobene spletne strani ("Oddaljenega strežnika ni bilo mogoče najti."). Hvala za pomoč!

mam isti problem
bonk.gif

vugi

Pripravnik
15. sep 2008
55
0
6
Mene zanima če je res da obstaja aplikacija, da lahko uporabljaš bliskavico fotoaparata kod svetilko?

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
V mojem prejšnem postu imaš tam zgori eno disketico pa sam klikneš na njo in je ZIP file...

veliko sreče