Planet Golob

koliko

Guru
21. avg 2007
4.473
2.613
113
SV SLO
Ker si že pozabil(pač si butast), dajva obnoviti(do naslednjega pozabljanja v roku 15min).
Norčujem se sam iz tebe, ker si pristen bebček:zmaga:

P.S. A si že popucal tistega komunista, ki se ti skriva pod posteljo? :valjamse: :evil:
P.P.S. Prav tako dvomim, da je tak bebček, kot si ti, sploh sposoben za delo. Že vihtenje metle ti mora predstavljati neverjeten miselni napor.
Se pravi, da sem te dobro analiziral. Cenim tvojo sposobnost motiviranja sogovornikov z bebčki. Lepo, je da ves svoj gnev zlivaš na mene. HVALA! vsaj druge pustiš pri miru s svojo inteligenco. Pač preusmerjaš pozornost od svojega pernatega na tiste, ki pernatega ne vidijo, kot odrešitelja Slovenije.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.111
-665
48
Valparaiso
KPK je danes zavrnil očitke Gen-I, da gre pri prikazu nakazil te družbe fizičnim osebam za sistemsko napako v Erarju. "Takšne podatke je Komisija prejela od upravljavca izvorne zbirke podatkov, Uprave RS za javna plačila (UJP), in jih v ničemer ni spreminjala. Komisija pri tem ponovno poudarja, da je Erar zgolj prikazovalnik podatkov in ni njihov vir niti njihov generator," so poudarili v KPK.
no, potem pa je sploh smešno, da takšna aplikacija stane enormne novce ...

ki je samo prikazovalnik druge baze

zdaj pa kažejo s prstom na druge, namesto da bi preverili kaj pravi geni-i (ki ima prav)

B81

22. jul 2007
38.229
11.350
113
Na erarju je poleg teh 20 mio fizični osebi (verjamem, da je tole napaka) na isti dan tudi transakacija fizični osebi v znesku 360k. Tudi lepa številka in bolj verjetna. BI bilo zanimivo tudi to preveriti.

Še vedno pa ni podatkov o transakcijah, kjer je plačnik Gen-i sonce, čeprav je v 100% Gen-i in bi morali biti podatki javni - to se je že govorilo v eni oddaji Tarča kakšen mesec nazaj.
To z napako se mogoce le tolazimo.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

koliko

Guru
21. avg 2007
4.473
2.613
113
SV SLO
no, potem pa je sploh smešno, da takšna aplikacija stane enormne novce ...

ki je samo prikazovalnik druge baze

zdaj pa kažejo s prstom na druge, namesto da bi preverili kaj pravi geni-i (ki ima prav)
Gen-i je bil edini v vesolju proti novemu erar-ju pred zagonom. Zakaj že? In napaka se je zgodila ravno pri Gen-i ju NAKLJUČJE? Kdo še verjame v pravljice?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.111
-665
48
Valparaiso

P. V Upravi za javna plačila so priznali, da je šlo pri navedbi podatka o 20 milijonih evrov izplačila Gen-I fizični osebi za napako in da je šlo dejansko za nakazilo KDD. Ob tem so poudarili, da je del krivde tudi na KPK, ki da jih ni vključil v testiranje aplikacije.
No... o tem pravim.

Nekdo je pobasal novce, da opleta z drugo bazo podatkov in sedaj solzno.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.617
5.192
113
Zanimivo je, da spet imamo v sistemu neko kur...vo posebnost, da TRR pravne osebe ni v registru TRR, ki ga vodi AJPES. To nima veze z ERAR-jem, očitno obstaja od prej. Zakaj?