Vse o Sony Ericsson P1i - II.

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik v0x pravi:
Rabim vakumski nosilec za v avto...mi lahko kdo svetujo katerega in kje ga lahko nabavim. Naj bo kvaliteten da nebo telefon z nosilcem ob drugi ridi letel po amaturki.

Jst sm si u Big Bangu nabavu tega:
http://www.bigbang.si/katalogi/katalogBB22avg07trgovine.pdf (glej stran 17)
Z njim sem zelo zadovoln. Edini problem je ta, da če ga nimaš nikamor malo prislonjenega je zaznati tresljaje, kar bi lahko bil problem predvsem pri navigaciji.
17758-icon_confused.gif
Težavo sem rešil tako, da sem ga naslonu na armaturko. Po armaturki ga pa zih ne boš zgubu, ka ga prow "upneš" v ležišče. lep dan...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Meni pa od včeraj ne dela telefonski način povezave s PCjem (prenos podatkov dela brez problema), sem odstranil pc suite in gonilnike z računalnika in na novo namestil, pa še vedno ne dela. Ima kdo rešitev?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Sem danes naročil P1i, dobil ga bom verjetno v sredo, tako da bom verjetno tedaj rabil kakšne razlage kako pa kaj (čeprav je tu na alterju napisano o njem boga in pol, sam komu se da vse to čitat).

Se bo pa prodajal SE W810i, če koga zanima.

LP
Franci

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Meni pa od včeraj ne dela telefonski način povezave s PCjem (prenos podatkov dela brez problema), sem odstranil pc suite in gonilnike z računalnika in na novo namestil, pa še vedno ne dela. Ima kdo rešitev?

Hm nebi vedo...probi najnovejši PC suit (razn ce ga ze mas) ali pa enostavno računalnik obnovi na prejsni dan oz. tisti dan ko ti je delal.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
No telefon sem dobil z popravila nazaj(popravilo ekrana).Popravili so mi ga v 3 tednih, brez kakršnih koli doplačil.Naložili novi sistem, malce me kar preseneča de je šlo tako tekče.

Glede nosilca v Big Bangu, tako je malce povzroča tresljaje, bom pa stestiral in ga probal dat na amaturko, da vidim razliko.Drugače pa za ta denar sem zadovoljen z njim.

Havana_Club

Zelenc'
17. jun 2008
1
0
1
Pozdravljeni,

Poskušam namestit aplikacijo TOMTOM serija "TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.sis"

Pa mi napiše da je certifikat potekel.....

Šel sem po napotkih "osvobajanja" osebnih datotek opisanih na strani 8... ampak mi še kar ne gre naprej....

LP David

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik Havana_Club pravi:
Pozdravljeni,

Poskušam namestit aplikacijo TOMTOM serija "TomTom.Mobile.v6.01.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.sis"

Pa mi napiše da je certifikat potekel.....

Šel sem po napotkih "osvobajanja" osebnih datotek opisanih na strani 8... ampak mi še kar ne gre naprej....

LP David
čČ poskušaš namestiti na p1i, ti ne bo ratalo. ta verzija je za nokio, za p1i je verzija uiq3 in ne s60 - kot ti piše v imenu datoteke. Pravila verzija je 020 ali 021.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
A je ze kdo poiskusil to Ipmart , ker moja angleščina ni 100% nevem ka naj naredim s temi alaunch failo oz. s končnicami ker moj telefon ma r28. in tu so r27 v glavnem
uf-1.gif

No če pa s ekoga zani,ajo ostali MODi... Ipmart (vsi UIQ3 MODi)
cheer.gif

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
v0x jst sm neki gledu pa sploh nimam tega fajla (C:/resource/apps/alaunch. ...)???
Zdej če hočeš sam ikono za WALKMAN spravt v Main menu to lahko narediš tako da označiš WALKMAN -> more -> Move to folder -> Main.

Glede teh navodil pa po mojem sam ta file u paketku (rar datoteka) p1i/unlocked/resource/apps/ALaunch.RSC se pravi končnico tega fajla preimenuješ na tko kot imaš u mobiyu in pač skopiraš u telefon.
Sm pa vidu na forumu da ima en tip več fajlu ALaunch z različnimi končnicami. Pa ne ve kateremu naj spremeni končnico...

Ne pozab si originalnega fajla skopirat na varno mesto,da ko se tega naveličaš lahko mobi spravš na default
smile-1.gif

Veliko sreče!

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
No stvarco ki sem še zasledil, ki je zelo uporabna je ta, ki malo pospeši UIQ 3 telefone, mislim, da je ze to na tem forumo sm je nova verzija, ki je priporočam, saj se meni telefon dosti hitreje zaganja in je dosti bol odzivnejši.
cheer.gif

Speed boost v1.3: Download

Navodila:
1. Če imate prejšne verzije jo odstranite
2. Najprej inštalirajte pips_uiq_1_3_ss.sis
3. Potem stdioserver_uiq_1_3.sis
4. Ponovni zaženite telefon (če je potrebno)

p.s Razlika ni tako kot noč in dan vndar je opazna.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

IceMan007

Zelenc'
22. apr 2008
27
0
1
Please help...na P1 bi rad namestil Garmin.a, verzijo ki baje dela na p1 (GarminMobile XT-ja 4.10.80 In karte AdrieRoute 2.10),

1.najprej sem instaliral program na memory card, nato pa po navodilih prenesel mapo Garmin z PC.ja na memory card (tu se je združila z že obstojeæo mapo)

2. nato pa piše, da moram zagnati na gsm-ju datoteko garminmobilext in ko to storim mi izpiše ...komponentna ni opravila varnostnega pregleda, namestitev ni mogoča..ter me vrže ven

Kaj delam narobe, ve kdo, HVALA za vsakršno pomoč!

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Citat:
Uporabnik IceMan007 pravi:
Please help...na P1 bi rad namestil Garmin.a, verzijo ki baje dela na p1 (GarminMobile XT-ja 4.10.80 In karte AdrieRoute 2.10),

1.najprej sem instaliral program na memory card, nato pa po navodilih prenesel mapo Garmin z PC.ja na memory card (tu se je združila z že obstojeæo mapo)

2. nato pa piše, da moram zagnati na gsm-ju datoteko garminmobilext in ko to storim mi izpiše ...komponentna ni opravila varnostnega pregleda, namestitev ni mogoča..ter me vrže ven

Kaj delam narobe, ve kdo, HVALA za vsakršno pomoč!

Hmm...si gledau kaj to temo Garmin XT za P1i

Drugač pa, kaj zaženes na telefonu, inštalacijo al že injštaliran program?

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Citat:
Uporabnik v0x pravi:
No stvarco ki sem še zasledil, ki je zelo uporabna je ta, ki malo pospeši UIQ 3 telefone, mislim, da je ze to na tem forumo sm je nova verzija, ki je priporočam, saj se meni telefon dosti hitreje zaganja in je dosti bol odzivnejši.
cheer.gif

Navodila:

zmaga.gif

Kje točno najdem program? Tam nikjer ne pise kaj podobnega kot download :))
Jaz imam sedaj verzijo 1.2,,vendar bi rad zamenjal z 1.3,,,,

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Citat:
Uporabnik maximus pravi:
Citat:
Uporabnik v0x pravi:
cheer.gif

Navodila:

zmaga.gif

Kje točno najdem program? Tam nikjer ne pise kaj podobnega kot download :))
Jaz imam sedaj verzijo 1.2,,vendar bi rad zamenjal z 1.3,,,,

1.3 speedboost

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
mam en problem...ko hočem poinštalirat "capswitch", mi javi, da potrebuje "patched trkdriver.ldd", ki pa sem ga po navodilih skopiral v:
c:\sys\bin na telefonu.
Prav tako imam poinštaliran App TRK.

Pa še navodila:

- Copy patched trkdriver.ldd from the archive to c:\sys\bin\ your phone (App TRK must be installed on c:\)
- Install CapsSwitch. No need to sign.

v mapi sta dve datoteki:

-trkdriver.ldd
-trkdriver.ldd.sha1

Ali je potrebno tudi to drugo skopirat? (trkdriver.ldd.sha1)

Če ima kdo rešitev ali idejo...na plan z njo:)

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
LP!
Ja patched trkdriver.ldd je vsekakor uni ta drugi, se pravi "trkdriver.ldd.sha1" tko da moraš po mojem samo unga ta druzga prenest u c mapo v telefonu...