Vse o Sony Ericsson P1i - II.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz imam problem, da ko s PC suitom, grem gledat datoteke, na telefon je vse prazno:S

Kaj moram poštimat? Enkrat se spomnim, da sem par slik dol vzel, zdaj pa ne vem kaj delam narobe...

sem pa odinstaliral ta Suite, pa še enkrat ga gor dal... grem pa v prenos datotek način...

Torej dela mi v "oranžnem načinu". V zelenega ga ne spravim...

Nazadnje urejeno:

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Preklopi na telefonski način. To je zelen. Ko prikluči se navrho ekrana prikaže usb, kikni nanga in prestavi v telefonski način. Če to ne pomaga pol pa poskusi kakšne gonilnike za USB posodobit al pa novejši PC suit.
Lahko pa kar imaš na spominu telefona enostavno prekopiraš na kartico in imaš kar rabiš.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Suite ni bil dober tist na cd-ju.... ne vem zakaj ga potem zraven dajajo
10.gif

Naslednje vprašanje.... kako lahko gledam video s telefona 3gp format....? 3 konverterje sem prenesel, pa noben ne dela

Nazadnje urejeno:

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
PROSTOROČNO TELEFONIRANJE: Kdo zna pomagat?

A kdo ve, kaka je bližnjica, da bi klic sprejel kar na zvočnik? Če upravljaš s telefonom med vožnjo, je namreč običajna pot: "sprejmi klic - več - vklopi zvočnik" malo predolga.

Hvala za odgovor in LP!

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
A komu dela nvatlas mobile ali pa najdi.si mobile zemljevid? Mene nekaj matra in se zakomplicira pri nameščanju. Najdi.si zemljevid mi začne nameščati ampak ga ne namesti, nvatlas pa se prijavlja neskončno dolgo
stupid-1.gif

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Živjo! Sam imam P1i Že ene 8 mesecev pa nikoli nisem imel težav, po zadnjem upgradu softwera pa mi je začel med pogovorom nadležno brenčati! Je to zaradi softwera ali je čas da obiščem svemo?

LP

tejam

Zelenc'
14. maj 2008
8
0
1
Po vsej verjetnosti ti isto javi, tudi če greš na internet. Resetiraj telefon, pa bo delovalo.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Mene pa to zanima če kdo ve, imam bluetooth slušalko in deluje vse normalno razen tega da ko sta sparjena p1 in slušalka me ob incoming klicu ne opozarja z melodijo za zvonenje ampak s kliki, (p1 ni v tihem načinu) Se da to kako drugače naštimat? ker če daš žične slušalke se p1 obnaša čisto običajno,

lp

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
SIS installer mod by swmail

Testirano na P1i (R9K009/GW1)
Mod vam omogoča inštalacijo nepodpisanih (unsigned) aplikacij

1. Omogočite dostop do private datotek (postopek opisan na 8. strani te teme)
2. Iz tukaj si prenesite arhiv
3. Prenesite si datoteko "installserver.exe" v c:\sys\bin\ na vašem aparatu

Torch port iz modela SE G900

Aplikacija, ki vam omogoča uporabo zadnje lučke primarno namenjene flashu kamere (trije načini delovanja: Prižgana eno minuto, prižgana, Izklopljena, SOS (utripanje))

1. Inštalirajte si mod za inštalacijo nepodpisanih aplikacij (SIS installer mod by swmail)
3. Inštalirajte "torch_en_de.SIS"
4. Pod "Orodja" se vam bo namestila aplikacija "Torch"

Alarm mod by swmail

Mod vam spremeni omejitev oglašanja alarma iz 30 sekund na 2 minuti in 30 sekund

1. Omogočite dostop do private datotek (postopek opisan na 8. strani te teme)
3. Skopirajte si datoteko "C:\Private\101F5027\AlarmServer.ini" na računalnik (S Swiss Managerjem jo prenesite iz omenjene mape na vašo pomnilniško kartico in potem na računalnik)
4. Zaženite "se_alarm_patcher.exe", izberite datoteko AlarmServer.ini" in pritisnite "Install"
5. Skopirajte patchano datoteko "AlarmServer.ini" nazaj na aparat v direktorij "C:\Private\101F5027\"
6. Restartajte aparat

(mod preverjeno deluje tudi z alarmom pri aplikaciji HandyClock)

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
LP!
Imam težavo!
Ko prejmem SMS sporočilo se mi le to shrani v mapo Inbox ter v mapo SIM!
Zaradi tega je onemogočeno hitro brisanje sporočil. (Poklikaš npr 5 sporočil pritisneš delite in ti zbriše) Se pravi da je za brisanje potrebno vstopiti v vsak sms individualno ter ga zbrisati.
Zanima me kje se da nastavit, da se sporočila ne shranjujejo več na sim????!????
Alter RULLLZZZZ
smile-1.gif

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Notes aplikacija iz modela SE G900

capture0000.png
capture0001.png

capture0002.png
capture0003.png

1. Inštalirajte si mod za inštalacijo nepodpisanih aplikacij (SIS installer mod by swmail)
3. Namestite aplikacijo "notes-by-gapata-d_s.sis"
4. Pod "Orodja" se vam bo namestila aplikacija "Notes"

creatore

Zelenc'
1. mar 2008
18
0
1
Ok rešu težavo:)
(Eno varnostno kopiranje na dan odžene vse težave stran):)
Am zgodilo se mi je pa naslednje: Prejete smsje mi je shranjevalo med Inbox in SIM hkrati! Posledično je bilo onemogočeno hitro brisanje več sporočil hkrati. Možno je bilo le brisanje tako da si vsako sporočilo individualno odpru in ga izbrisal.
Tudi ko sem šel v messaging-messages inbox-more-view folder- je bilo tam naslednje stanje: outbox,drafts,sent (majhna ločevalna črtica) inbox,SIM (majhna ločevalna črtica) ter mape ki jih lahko ustvariš.
To se mi je zgodilo po inštalaciji prrograma WALKMAN 2 in kasneje WALKMAN 3. ????
Ta aplikacija mi ne dela, ko skušam odpret, mi napiše Application couldnt be started. Mogoče veste kako je možno odpraviti težavo ali kako se aplikacijo izbriše?
LP

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
Notes aplikacija iz modela SE G900

capture0000.png
capture0001.png

capture0002.png
capture0003.png

3. Namestite aplikacijo "notes-by-gapata-d_s.sis"
4. Pod "Orodja" se vam bo namestila aplikacija "Notes"

Meni noče inštalirat, mi napiše ,,Ni prijave za zahtevano zmogljivost,, Kaj naj naredim?
confused-1.gif