Vse o Sony Ericsson P1i - II.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Hy!

imam en problem, glede na to da ,da uporabljam telefon že dobrih 7 mesecov, sem ugotovil da mi ekran v predelu kjer sprejemaš klice ne odreagira če pritsem na jega(se pravi da ne morem prevzet klica).Kako še je mogoče drugače prevezemat klice.

In na koncu še najbolj pomebno vprašanje, ali je za ekran sploh garancija.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Jah jest v avtu uporabljam slušalke za prostoročno klicanje. Za klicanje ven lepo deluje če posnameš ključno besedo in v imenuku posnameš ime klicajočega. Dela brez problema. Javljam se pa ma tipko na slušalkah.
Če pa kahko uporabiš kakšno drugo tipko na telefonu za javljanje pa nevem, bi bilo pa zelo zanimivo izvedeti.

Za servis pa najbolje, da pokličeš na Svemo in ti bodo lepo povedali. So zelo prijazni. No vsaj do mene so bili.

Želim ti veliko sreče pri reševanju reklamacije!

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Ker je pač ta kot na ekranu neuporaben, me zanima če ga lahko dam pod garancijo,

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Ve kdo mogoč kje bi naso kake free symbian uq3 igre? torrent, link, karkoli? jaz nisem bil uspesen pri iskanjo...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.569
1.808
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Jah jest v avtu uporabljam slušalke za prostoročno klicanje. Za klicanje ven lepo deluje če posnameš ključno besedo in v imenuku posnameš ime klicajočega. Dela brez problema. Javljam se pa ma tipko na slušalkah.
Če pa kahko uporabiš kakšno drugo tipko na telefonu za javljanje pa nevem, bi bilo pa zelo zanimivo izvedeti.

Za servis pa najbolje, da pokličeš na Svemo in ti bodo lepo povedali. So zelo prijazni. No vsaj do mene so bili.

Želim ti veliko sreče pri reševanju reklamacije!
Če uporabljaš slušalke, je zelo uporabno, če imaš nastavljeno, da se javiš samodejno po nekaj sekundah!

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
No ja to da se telefon sam javi sem probal, pa mi ni všeč, ker se včasih s kom pač ne želim pogovarjati.
Sem pa sprobal tudi to, da preko slušalk poveš posneto ime, ki bi ga rad klical (voice dail če se ne motim), vendar zadeva dela brez problema, razen če imam prižgan radio v avtu. Potem kar sam kliče okoli. Včeraj mu je v 45 minutah to uspelo dvakrat. Ima to kdo usposobljeno in mu delije tako kot treba? Katero ključno besedo uporabljane? Probal sem besedo slušalke pa zadeva ni OK.

IceMan007

Zelenc'
22. apr 2008
27
0
1
Jaz tudi uporabljam to funkcijo pri slušalkah in mi v 4 od 5 primerov ne najde klicatelja - pa ne vem, ali je moja napaka, ker slabo posnamem zvok ali je gsm fuč...

...skratka kar se tega tiče je bila moja stara Nokia n90 svetlobna leta naprej. Imela je vdelan sintetizator zvoka in gsm je brez predhodnega snemanja spoznal koga kličeš. Stvar je delala 100% tudi, če je bil šum v bližini (radio, promet,...)...Zakaj na P1i tega ni, mi ni jasno saj je to, če veliko telefonoraš v avtu ZELO uporabna zadeva...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Če združiva najina telefona bo glih prav. Tvoj noče, moj pa sam kliče
frown-1.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Hy!

Imam en problem, glede na to da ,da uporabljam telefon že dobrih 7 mesecov, sem ugotovil da mi ekran v predelu kjer sprejemaš klice ne odreagira če pritsem na jega(se pravi da ne morem prevzet klica).Kako še je mogoče drugače prevezemat klice.

Imam vprašanje v zvezi z ekranom.

Zgornja folija, ki je na ekranu je pri moji kopiji precej gibljiva, kar pomeni če telefon uporabljam se vse skupaj za par mm ugrezne na točki kjer pač pritiskam. Je to ok oziroma normalno?

Pri kolegu sem opazil, da je ekran dosti bolj fiksen in se ne ugrezne.

Hvala!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.569
1.808
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Hy!

Imam en problem, glede na to da ,da uporabljam telefon že dobrih 7 mesecov, sem ugotovil da mi ekran v predelu kjer sprejemaš klice ne odreagira če pritsem na jega(se pravi da ne morem prevzet klica).Kako še je mogoče drugače prevezemat klice.

Imam vprašanje v zvezi z ekranom.

Zgornja folija, ki je na ekranu je pri moji kopiji precej gibljiva, kar pomeni če telefon uporabljam se vse skupaj za par mm ugrezne na točki kjer pač pritiskam. Je to ok oziroma normalno?

Pri kolegu sem opazil, da je ekran dosti bolj fiksen in se ne ugrezne.

Hvala!
Za par mm?
13.gif

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Tudi pri mene se to opaža, glede na to da telefon koristim skoraj dnevno 3-4h se je tudi to pri meni opazilo čez čas.Sedaj pa če je to normalno ali ni, pa nevem.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik borce pravi:
Tudi pri mene se to opaža, glede na to da telefon koristim skoraj dnevno 3-4h se je tudi to pri meni opazilo čez čas.Sedaj pa če je to normalno ali ni, pa nevem.

pri mojem se je to pojavilo ko je bil telefon nov.

lp

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
A je ze kdo inštalirau WalkmanPlayerV3 oz. odklenil mape na telefonu? mam namen sm si nekot ne upam :S :D

Povejte ce mate kaj izkusen