Vse o Sony Ericsson P1i - II.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik zlati pravi:
Majhen problemček, v stikih mi vedno pokaže najprej stacionarni telefon, ko iščem osebo v stikih, moram odpret stik in izbrat mobilni telefon. Napravil sem že doktorsko dizertacijo, ampak ne zmnam nastavit (če je sploh možno), da mi ob odprtju stika pokaže najprej mobilni telefon.

greš v stik, postaviš se na jeziček "nota" (govorni ukazi), potem pa "več->nastavi željeno številko" in izbereš.

drugače pa če imaš v enem stiku več številk lahko že v seznamu zamenjuješ med njima in sicer tako da pritisneš tipko levo oz desno (to je * oz #)

lp

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Jaz imam pa že nekaj časa probleme z prejemanjem mms-ov.
Problem je bil,da sem moral za vsako prejeto mms sporočilo ugasniti telefon,saj drugače samodejno ni vzpostavilo povezave.
Sedaj pa me zanimajo pravilne nastavitve v internet accounts in mms accounts,da bi zadeva delala kot je namenjeno.

Sem naročil mms in gprs nastavitve z se strani,pa zadeva še vedno ne deluje.Za simobil sem našel napisane nastavitve v tej temi,za mobitel (moj operater) pa ne.

Hvala vnaprej za odgovore.

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Jaz imam pa že nekaj časa probleme z prejemanjem mms-ov.
Problem je bil,da sem moral za vsako prejeto mms sporočilo ugasniti telefon,saj drugače samodejno ni vzpostavilo povezave.
Sedaj pa me zanimajo pravilne nastavitve v internet accounts in mms accounts,da bi zadeva delala kot je namenjeno.

Sem naročil mms in gprs nastavitve z se strani,pa zadeva še vedno ne deluje.Za simobil sem našel napisane nastavitve v tej temi,za mobitel (moj operater) pa ne.

Hvala vnaprej za odgovore.

MOBITEL MMS-nastavitve
• Nadzorna plošča
• Povezave
• Internetni računi
• Več
• Nov račun: ........................................................Podatki
• Ime računa: .................................................Mobitel MMS
• Naslov: .........................................................internet
• Zahtevana sta upor, ime in geslo: .............√
• Uporabniško ime: ........................................mobitel
• Geslo: ...........................................................internet
• Več: ..............................................................Proxy
• Uporabi strežnik proxy: ..........................√
• Nasl. strežnika proxy: .............................213.229.249.040
• Vrata strežnika proxy: ............................8080
• Izjeme proxyja: ......................................../
Shrani
Končano
• Pošilj. sporočil
• Več
• Nastavitve: .................................................................Račun MMS
• Naslov storitvenega centra: .................................http: //mms.mobitel.si/servlets/mms
• Internetni račun: ...................................................Mobitel MMS
• Samodejno prenesi: .............................................Samo doma
• Velikost prenosa: ..................................................Brez omejitev
Shrani

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Moj problem je pa prikaz imena klicajočega. Prikaže mi samo njegovo številko. Tudi ko kličem iz imenika mi napiše le njegovo številko.
Ima kdo kakšno idejo preden telefon rata leteči krožnik.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Moj problem je pa prikaz imena klicajočega. Prikaže mi samo njegovo številko. Tudi ko kličem iz imenika mi napiše le njegovo številko.

daj sim v drugi telefon kjer ti prebere imenik in izbriši vse kontakte iz sim kartice, potem pa daj nazaj v p1

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
CAR SI,,,,,,, PERZA
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

zlati

Pripravnik
24. mar 2008
32
0
6
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik zlati pravi:
Majhen problemček, v stikih mi vedno pokaže najprej stacionarni telefon, ko iščem osebo v stikih, moram odpret stik in izbrat mobilni telefon. Napravil sem že doktorsko dizertacijo, ampak ne zmnam nastavit (če je sploh možno), da mi ob odprtju stika pokaže najprej mobilni telefon.

greš v stik, postaviš se na jeziček "nota" (govorni ukazi), potem pa "več->nastavi željeno številko" in izbereš.

drugače pa če imaš v enem stiku več številk lahko že v seznamu zamenjuješ med njima in sicer tako da pritisneš tipko levo oz desno (to je * oz #)

lp
Ja, saj to gre; jaz bi rad poenostavil, da se mi ob izbiri kontakta iz imenika takoj pojavi mobilna številka (kadar imam shranjenih več številk); sedaj se pojavi stacionarna, pol pa moram z izbiro levo-desno se premikat do mobilne številke

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
pozdrav!

kako lahko sinhroniziram taske na p1i preko outlook-a?

v activeSync je možnost samo za kontakte, mail in koledar.

hvala!

lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik zlati pravi:
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik zlati pravi:

lp
Ja, saj to gre; jaz bi rad poenostavil, da se mi ob izbiri kontakta iz imenika takoj pojavi mobilna številka (kadar imam shranjenih več številk); sedaj se pojavi stacionarna, pol pa moram z izbiro levo-desno se premikat do mobilne številke

sej to ti pravim da moraš nastavit "željeno številko", to je v tvojem primeru mobilna št in ta se ti bo potem pojavila prva, še enkrat preberi začetek

lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik talean pravi:
pozdrav!

hvala!

lp

naloži si Microsoft Office Outlook 2003

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik talean pravi:
pozdrav!

hvala!

lp

naloži si Microsoft Office Outlook 2003

kaj si sedaj hotel s tem povedat da verzija 2007 ni ok???

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
ko hočem narediti sync preko PC Suite mi javi error: Synchronization disabled by device.

preko ActiveSync imam nastavljeno da mi črpa email in koledar. preko bluetooth pa bi rad ročno prožil sinhronizacijo kontaktov, taskov.

lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik talean pravi:
ko hočem narediti sync preko PC Suite mi javi error: Synchronization disabled by device.

preko ActiveSync imam nastavljeno da mi črpa email in koledar. preko bluetooth pa bi rad ročno prožil sinhronizacijo kontaktov, taskov.

lp

jah ne vem ker v 2007 nisem delal, vem samo da v outlooku od offica (2003) lahko sinhroniziram pošto, kolendar, stike, opravila in opombe

headset

Zelenc'
31. mar 2008
3
0
1
Mam problem z p1i in sicer ko brskam po netu(5crtic signala) vmes med brskanjem sem nedosegljiv !!!
Ko preneham brskati sem zopet dosegljiv normalno ...
za popizdit ... Kako to popravt ?

Hvala za informacije!

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
1. Mene zanima kako deluje ta FlashPlayer. Uporabljam brskalnik Opera in za nekatere strani potrebuješ FlashPlayer da ti na strani predvaja animacije in podobno. Zanima me kje to dobiš oz kako si ga naložiš da bo delovalo?

2. Ali ima kdo karto za Avstrijo za garmin? ( tle sem tko za hec vprašu, če jo kdo ima, ker se mi zdi hitreje kot pa da sam iščem
smile-1.gif

LP Jerry

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

daj sim v drugi telefon kjer ti prebere imenik in izbriši vse kontakte iz sim kartice, potem pa daj nazaj v p1

Točno to je bilo. Najlepša hvala
cheer.gif