Vse o Sony Ericsson P1i - II.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Nisem, kako je ga naložim, nisem lih neki mojster, prosim, če si tako prijazen in mi daš link, Telefon CXC162037 R9K009, ORGANIZATOR CXC162108 R6G04

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Hja, se pravi te težji del še čaka...Najprej je treba odkleniti dostop do private datotek aparata, kar je opisano na osmi strani te teme. Nato namestiš "SIS installer mod by swmail", kar je opisano na prejšnji strani. Šele nato lahko namestiš Notes port aplikacijo. Postopek ni ravno enostaven, tako, da če nisi ravno prepričan v to kar delaš, raje tega ne počni, ker lahko "brickaš" aparat.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Ne vem, nisem probal...Lahko pa poskusiš, izgubiti itak nimaš kaj
smile-1.gif

22. jul 2007
13.583
1.766
113
124
kako polnite gps royaltek katerega ste dobili zraven telefona, samo v avtu ali pa obstaja kakšen hišni polnilec namenjen prav zanj(vsaj podoben) in kje se ga da nabavit-kakšna povezava?LPWWY
rolleyes-1.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
zdravo!

uporabljam ActiveSync in me zanima kje nastavim da mi vleče dol tudi poddirektorije ki so v Inboxu. Trenutno deluje sinhronizacija samo tistega kar je v inboxu, vsi tisti maili ki pa gredo zaradi filtra v direktorije pa se jih ne vidi.

hvala!

lp

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Vprašam še tukaj. Je kdo mogoče naložil temo Xbox od Flamemo-ta ( Xbox ) . Ker nikakor mi ne prikaže ikone za Control panel in Koledar. OK ikone za koledar očitno v temi ni, ker je za Walkman player in jo verjetno zamenja, če installiras WP. Ampak za control panel mi pa res ni jasno, ker na linku, ki sem ga dal, je neka ikona tam kjer bi morala biti za Control panel...Ma kdo kakšno idejo?

A kdo ve, kako spremeniti iz ruščine v angleščino. Datoteke sem že preimenoval v *.r01, še vedno pa je tekst ruski v cirilici
bonk.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik talean pravi:
zdravo!

uporabljam ActiveSync in me zanima kje nastavim da mi vleče dol tudi poddirektorije ki so v Inboxu. Trenutno deluje sinhronizacija samo tistega kar je v inboxu, vsi tisti maili ki pa gredo zaradi filtra v direktorije pa se jih ne vidi.

hvala!

lp

torej tega nihče ne vem kako lahko to uredim?

22. jul 2007
13.583
1.766
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako polnite gps royaltek katerega ste dobili zraven telefona, samo v avtu ali pa obstaja kakšen hišni polnilec namenjen prav zanj(vsaj podoben) in kje se ga da nabavit-kakšna povezava?LPWWY
rolleyes-1.gif

torej ga vsi polnete v avtomobilu
tongue-1.gif
LPWWY

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz sem si kupil pretvornik iz 230V na 12V, da bi ga lahko polnil doma. Zdaj ga imam pa itak skoz v avtu in ga polnim med vožnjo, ko pač posveti lučka.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Rabim vakumski nosilec za v avto...mi lahko kdo svetujo katerega in kje ga lahko nabavim. Naj bo kvaliteten da nebo telefon z nosilcem ob drugi ridi letel po amaturki.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Se da kako na pameten način uredit imenik? Imam cca 600 številk, precej službenih, precej po interesnih območjih.... pa bi recimo rad da dam "filter" služba in se mi prikazujejo samo službene (cca 150 vnosov) po katerih lahko še vedno iščem kot po celem imeniku (če si kreiram skupine kot sem jih našel, to ni možno)... iskanje po imenih ali priimkih tako vem da ni mogoče... In pa recimo na koncu prikaz nerazvrščenih...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz imam Haicom HI-016 pa sem zadovoljen z njim, telefon se "spelje" vanj in ni šanse da bi padel ven. Priporočam!
zmaga.gif

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
@Lateral... Tega sem tudi gledo. Kje si ga nabavil, ker jaz sem ga našel samo na globepoint.si samo ga nimajo več na zalogi. Maš mogoč kakšno drugo stran?

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz sem ga v globepoint kupil. Pomoje je najbolje, da pokličeš in vprašaš kdaj spet dobijo oz. naročiš. Za katero drugo trgovino pa ne bi vedel.

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Se da kako na pameten način uredit imenik? Imam cca 600 številk, precej službenih, precej po interesnih območjih.... pa bi recimo rad da dam "filter" služba in se mi prikazujejo samo službene (cca 150 vnosov) po katerih lahko še vedno iščem kot po celem imeniku (če si kreiram skupine kot sem jih našel, to ni možno)... iskanje po imenih ali priimkih tako vem da ni mogoče... In pa recimo na koncu prikaz nerazvrščenih...

Imaš folder-je (mape), označiš kontakte in rečeš "add to folder", folderje si lahko sam kreiraš. En kontakt je lahko tudi v več folderjih. Potem označiš view folder in izbereš željenega, npr. bussines, pri čemer vidiš le kontakte, ki si jih dal notri.