Brez slike je to vse baba čula, baba rekla!Adria 660sl, polintegriran
Lep in predvsem udobnejši od starčka. Veliko lepih in varnih km želim.Evo!!!
Našel sem ga na avto.net. Ga je pa prejšnji lastnik uvozil iz Italije.lep, to si uvozil ali pri nas dobil?
Masa vozila je 2687 kg...Malo čez 3T, ko je zapustil tovarno. Potem je pa vse težji in težji.
To je še iz časov, ko je Adria na trg pošiljala AD s sumljivo lahkimi vpisi teže. Vem za primer, ko je lastnik šraufal ven vse, kar se je dalo odšraufat, ker drugače ni naredil tehničnega, ker teža nikakor niti približno ni ustrezala homologaciji.Masa vozila je 2687 kg...
Saj imam namen v kratkem naložiti max. in ga peljati na tehtnico, da bom vedel kaj si lahko privoščim. Itak sva samo dva, še dva bicikla, malo hrane in pijače za prvo silo, pol rezervoarja vode ali pa še manj, stoli in miza, kakšne zadeve za rekreacijo in to je to. Bi moralo biti v mejah....To je še iz časov, ko je Adria na trg pošiljala AD s sumljivo lahkimi vpisi teže. Vem za primer, ko je lastnik šraufal ven vse, kar se je dalo odšraufat, ker drugače ni naredil tehničnega, ker teža nikakor niti približno ni ustrezala homologaciji.
Saj meni je vseeno, sem te prijazno usmeril na tehtnico, da ne boš presenečen.
Se strinjam, da bi moralo biti, samo....Bi moralo biti v mejah....
Moj makedonče v vojski bi rekel: nemaš ni golema šansa.Saj imam namen v kratkem naložiti max. in ga peljati na tehtnico, da bom vedel kaj si lahko privoščim. Itak sva samo dva, še dva bicikla, malo hrane in pijače za prvo silo, pol rezervoarja vode ali pa še manj, stoli in miza, kakšne zadeve za rekreacijo in to je to. Bi moralo biti v mejah....