Jaz sem menjal lani in zgubil v 12 letih samo 2 jurja, pa še to nebi, če nebi imel polhen qurac firbcev in težakov.
no, to nism jest, jest maham s pitonomZanimivo razmišljanje, jaz pa s podobnim vedno nabašem na "loleka" v osebnem, ki se cjazi po domači dolini in "maha/žuga" vsem mimovozečim.
Sem mislil, da bo vsaj ta tema bolj normalna, pa nekateri ne morete, da ne bi srali. Sam še politiko privlečte sem, pa smo zmagal!no, to nism jest, jest maham s pitonom
Za začetek mogoče Porte solo, kjer so uredili nove sanitarije, ki so tudi ogrevane. Potem pa mi na misel pride še San Servolo v Bujah, kamor grem pojutrišnjem! Novi, ogrevani wc-ji, savne, bazeni z zelo toplo vodo, vrhunska pizzerija, domača pivovarna...Nazaj na temo. V nedeljo se konča svetovno, spet bomo lahko parkiral v Planici.
In tisti, ki pišete o vse bolj številnih pozimi odprtih kampih s toplimi tuši in sekreti prosim če ste lahko malo bolj konkretni.
Kaj konkretno te zanima?A lahko tole malo cenovno predstaviš prosim? Rabim za eno posebno priložnost. Hvala.
A lahko tole malo cenovno predstaviš prosim? Rabim za eno posebno priložnost. Hvala.
Drago???Lepo, ampak zelo drago.
Ja, ja zamuda! Sem šal brati od začetke temo.Do spomladi bi moral naštudirat kam spomladi it. Jaz trenutno pišem potopis o lanskem potovanju po Balkanu. Potem pride na vrsto planiranje kam. Pa če bo res vse po sreči, ampak se mora vse poklopit, še menjava. Spremljam avtonet...
Ne! Imaš tukaj v fotoreportažah.Ja, ja zamuda! Sem šal brati od začetke temo.
je to to?
Krog po Balkanu 07.2022 - Mateja in Peter
14. Jan. 2023 Krog po Balkanu 07.2022 - Mateja in Peter Komentiranje MLADEN PISNIK, 14.01.2023 ob 19:17 lepa tura , super zapis...www.ccs-si.com
Očitno tud ti nisi. Ne vem kakšne so oznake novejših ker me ajmerji ne zanimajo več ampak tisti med 2006 in 2010 so imeli serije cl in sl. Bistvena razlika. CL je bil brez dvojnega podna, sl pa na alko šasiji z dvojnim podnom. Razlika v ceni 10 jurjev.Mogoče celo poznam.
B klasa niti slučajno ni najvišji rang Hymerja, SL pa je oznaka postavitve - in to naj bi bil nek poznavalec Ajmerjov?