Če imaš letnik tam okoli 2010 lahko postaviš ceno okoli 40 jurjev. Mogoče boš celo dobil toliko.Ja, vem za te stvari. Preden grem v to si ga bom sposodil.
Ene 8 let nazaj me je "trgalo" da bi kupil Vana. Cavemobil, če se ne motim, eden njihovih top izdelkov, delan za na razstave, usnjeni zici, top oprema, LED, LCD,... ni da ni. Pa sem jim je v štartu naštel tri napake oz. dodelave, ki bi jih želel pred predajo. Potem smo pa začeli o ceni in se hitro razšli. Sem jim lepo povedal, da ga kupim po ceni, da ga lahko čez pol leta prodam, če to ne bo to; oni bi pa začeli solarno dol, pa leder zice zamenjat z navadnimi,... Nein danke.Ja, vem za te stvari. Preden grem v to si ga bom sposodil.
Jaz sem tudi prvega in drugega kupil brez da bi ga videl, še več, plačal sem ju kar vnaprej - oba eno leto rabljena od dilerja. Ampak prevzet gor ga pa grem vedno sam, ni šans da mi Joško iz "agencije" kupi hišo.Če imaš letnik tam okoli 2010 lahko postaviš ceno okoli 40 jurjev. Mogoče boš celo dobil toliko.
Sicer je pa kolega kupil prejšnji teden AD "po katalogu" iz Nemčije preko Autobroker. Kemperja je prvič videl "v živo", ko ga je prevzel v Ljubljani, btw. že takoj na dvorišču bi ga lahko prodal za par jurjev več. Vse so uredili posredniki, AD je pregledan, da vse deluje, ne zamaka, ima garancijo. On je te dni samo plačal dmw in ga registriral. Res pa je, da to ni zastonj...
V čem je fora, da si ga šel sam prevzet, če si ga že plačal? Bi se dalo zdilat, če bi našel kakšno napako?Ene 8 let nazaj me je "trgalo" da bi kupil Vana. Cavemobil, če se ne motim, eden njihovih top izdelkov, delan za na razstave, usnjeni zici, top oprema, LED, LCD,... ni da ni. Pa sem jim je v štartu naštel tri napake oz. dodelave, ki bi jih želel pred predajo. Potem smo pa začeli o ceni in se hitro razšli. Sem jim lepo povedal, da ga kupim po ceni, da ga lahko čez pol leta prodam, če to ne bo to; oni bi pa začeli solarno dol, pa leder zice zamenjat z navadnimi,... Nein danke.
Jaz sem tudi prvega in drugega kupil brez da bi ga videl, še več, plačal sem ju kar vnaprej - oba eno leto rabljena od dilerja. Ampak prevzet gor ga pa grem vedno sam, ni šans da mi Joško iz "agencije" kupi hišo.
Absolutno, ni to balkan, vsaj na severu Nemčije pa v bolj zakotnih mestih ne.V čem je fora, da si ga šel sam prevzet, če si ga že plačal? Bi se dalo zdilat, če bi našel kakšno napako?
Jest, če bom, bom vana naredu sam, točno tazga kot nama ustreza. Zvočno in toplotno izolacijo bom sam lepil not, slabš kokr je v sportu, če ne skopušiš na materialu ne more bit. Tud ogrevanje bo tko na plin kot na nafto. Dve kolesi gresta zadi not, mam že kr sliko v glavi.Ene 8 let nazaj me je "trgalo" da bi kupil Vana. Cavemobil, če se ne motim, eden njihovih top izdelkov, delan za na razstave, usnjeni zici, top oprema, LED, LCD,... ni da ni. Pa sem jim je v štartu naštel tri napake oz. dodelave, ki bi jih želel pred predajo. Potem smo pa začeli o ceni in se hitro razšli. Sem jim lepo povedal, da ga kupim po ceni, da ga lahko čez pol leta prodam, če to ne bo to; oni bi pa začeli solarno dol, pa leder zice zamenjat z navadnimi,... Nein danke.
Jaz sem tudi prvega in drugega kupil brez da bi ga videl, še več, plačal sem ju kar vnaprej - oba eno leto rabljena od dilerja. Ampak prevzet gor ga pa grem vedno sam, ni šans da mi Joško iz "agencije" kupi hišo.
Jest, če bom, bom vana naredu sam, točno tazga kot nama ustreza. Zvočno in toplotno izolacijo bom sam lepil not, slabš kokr je v sportu, če ne skopušiš na materialu ne more bit. Tud ogrevanje bo tko na plin kot na nafto. Dve kolesi gresta zadi not, mam že kr sliko v glavi.
Pol kup avtobus. Nama je še ta prevelik. Kaj je komot, imamo pa različne okuse.Jaz na manjšega kot ga maš zdej nebi šel nikoli. Lani sem menjal, dodal 1,5m v dolžino, pa za moj okus bi še pol metra, zdej je 7,5m. Čez komot ga ni. Izgovor, da si bolj okreten mi je butast saj, ko se voziš, je vseeno, koliko dolžine se zadaj pelje. Za takrat, ko se pa parkira, pa pač mal volan sukaš, sej je okrogel.
Vzdolžno ne bo nič placa zmanjkalo v tadolgem Jumperju, sva ležala v Twinu in je blo več placa kot ga imava sedaj v alkovnu, kjer je postelja širine 130.Upam, da si okoli 170 cm, ker večji prečno ne boš ležal, vzdolžno pa ti bo placa zmanjkalo.
Noben ne pravi, da se slabše spi, ampak 10 cm čez lastno višino je nekje minimum dolžine postelje za normalno rasle.jest trenutno lezim pocez v kombiju, pa debelo gledam zakaj bi se v vanu slabse spalo kot v integrirancu
Noben ne govori o širini postelje.Vzdolžno ne bo nič placa zmanjkalo v tadolgem Jumperju, sva ležala v Twinu in je blo več placa kot ga imava sedaj v alkovnu, kjer je postelja širine 130.
Ne bit zdej užaljen. Postavitev je taka, kot sem jo hotel imet, samo omara pod postlo mi ne sede najbolj, čeprav je prostorna, zato bi še tistega pol metra lahko imel.Pol kup avtobus. Nama je še ta prevelik. Kaj je komot, imamo pa različne okuse.