Shujšat bo treba.Kdo je užaljen? Žajfe pa že zdej ne morem pobrat.
V van L4 gre pri klasičnem tlorisu zadaj vzdolžno postelja dolžine 195 cm, tko da bo sam za 5 centi krajša od domače in 15 centi daljša od moje višine.Noben ne pravi, da se slabše spi, ampak 10 cm čez lastno višino je nekje minimum dolžine postelje za normalno rasle.
Noben ne govori o širini postelje.
Sicer so mere v colah, ampak imaš vse tri zbrane. Ducato L3 ima 355 cm prostora v dolžino do prednjih sedežev, iz Sprinterja 457 cm pa bi se že dalo kaj naredit.
Van Floor Plans - Choose a Plan or Design Your Own Floor
Choose from already made floor plans including express, sprinter & transit floor plans or design your own floor plan at Sportsmobile today. Contact us for more.sportsmobile.com
Prodaj, kar ga boš pa vmes "nujno" rabil ga pa rentaj...Cene so pa ta hip take, da me mika, da bi svojega peljal na poliranje in počil na Avtonet in udaril eno bolano ceno, recmo 39 jurjev...... Glede na to, kva se prodaja, se lohk najde kak as, ki bi ga celo kupil. To bi bil pa že znesek za katerega si naredim van, ki je v planu. Sam mi nekak ni bit pol leta brez ravno zdaj ko ga najbolj rabim. Še mal grejo cene gor, pa ne bo več za razmišljat.
Ja v alkovnu.Pa sanjat tudi ne smeš kaj hudega, da se z glavo v strop ne pritegneš.
Shujšat bo treba.
Lahko pa jo imaš na vrvici.
Vedno več kampov ima ogrevane sanitarije in tuše pozimi.Pozim se je laži in bolj udobno z žajfo mal pomatrat, kot pa it v kamp tuš.
Zakaj že???teb je, unim u koloni za tabo pa ne tok
Mogoče celo poznam.Drugače je pa meni nekaj takega všeč!
A si ti mal falil???
ja, napačen forum, sem zbrisal...A si ti mal falil???
Vem, sam ga vseen ni čez tuš v kamperju zakurjenmu do amena.Vedno več kampov ima ogrevane sanitarije in tuše pozimi.
u smo občutljivi.Zakaj že???
Si pač kupi močnejši avto da boš ti na čeluu smo občutljivi.
tam po kašni špuri Col, Godovič je prav super nabasat na enga tazga turista
ponavad je tak spredi, res ne vem zakaj
Zanimivo razmišljanje, jaz pa s podobnim vedno nabašem na "loleka" v osebnem, ki se cjazi po domači dolini in "maha/žuga" vsem mimovozečim.u smo občutljivi.
tam po kašni špuri Col, Godovič je prav super nabasat na enga tazga turista
ponavad je tak spredi, res ne vem zakaj
Ta je bil takrat ene 80.000 €.Car meni je všeč, samo 50 jurjev za 15 let star AD? Malo več je bil takrat nov?