Fotke drugih, ki se imajo zanič so bolj slaba tolažba. Pač zaviješ nekam drugam, saj zato je zadeva na kolesih. Za sneg je bilo treba tokrat malo višje. Zaradi napovedi en teden prej sem tudi sam že skoraj obupal, v praksi pa je potem večinoma zmanjkovalo časa za počet vse kar bi si želel, tudi brez prekladanja po kafičih in božičnega kičeraja.
A tega tvojega oboževalca pa se ne da poslat v toplice? Brezplačno!!!Povsod enaka je raztegljiv pojem. Doma je bilo pomladnih 15 stopinj, 150 km severozahodneje pa zimskosmučarskih -5.
Povsod enaka je raztegljiv pojem. Doma je bilo pomladnih 15 stopinj, 150 km severozahodneje pa zimskosmučarskih -5.
A tega tvojega oboževalca pa se ne da poslat v toplice? Brezplačno!!!
Zelo, zelo moteče al kaj naj rečem. A res ni nobebega, ki bi take psihote zrihtal? Kot endvatri, ki mi je že na začetku zjebal temo o fuzbalu, pa nikome ništa, sranje ostaja.Tomiju sem pred časom olajšal delo s tem, da sem si njegov prstek dal v podpis in odjavil sem se iz tem v katerih me je dosledno lajkal. Da so sedaj v resnejših temah povsod njegov lajki je pa neželeni stranski učinek.
Se pravi je OK, če v pomanjkanju stanovanj, kupiš 100X dražje (zjebano) stanovanje, kot ga je pred 30 leti odkupil imetnik stanovanjske pravice, ali pa hišo 2X dražje kot jo je pred 6 leti novo kupil nekdo, ni pa OK če kupiš avtodom/avto/kolo/... po višji ceni kot je nekoč bila nabavna?Zate k prodajaš ne. Za te ki pa zdej kupujejo fejst precenjene stare kartonske kište pa ni hec.
???20.1.2021 sva se začela pogovarjat o novi, ker so bile cene rabljenih, 15 let starih, 2 jurja manj. Naročena 08/2021 za 14k (osnova brez dodatne opreme), podražitev za jurja od ogledov. Danes:
Poglej priponko 78555
+35% v treh letih.