Še moje mnenje:
Vsaj AD je vreden toliko, kolikor je kupec pripravljen plačati za njega. Vsak ima tudi svoje želje in potrebe. Jaz sem svojega kar nekaj časa iskal in ko se je pojavil na avto.net, sem v isti minuti klical, čez pol ure sem že bil pri kupcu. Več kot pol leta sem spremljal avto.net in mobile.de, ampak takega, kot sem ga iskal ni bilo. Ta je imel vse, kar sem iskal, razen hladilnik bi lahko večji, kar pa sem kasneje rešil z nakupom kompresorskega. Stare gare 2008 letnik za 42.000€??? Za mnoge mnogo preveč, ampak ob nakupu sem preveril po netu, zelo podoben se je v Nemčiji prodajal za identično ceno, bil pa je 2 let starejši. Pred nakupom ga je podrobno pregledal strokovnjak za AD-je, bil je v odličnem stanju. Tudi sama kakovost izdelave je boljša, kot pri novih AD-jih. Klima, satelitska antena, digitalna antena, 2 tv, ogromen box, vzdolžne postelje, inverter, skoraj nov acu.... Ko sem dodaš še nekaj bonbončkov, je avto popoln za mene in mojo. Dolg skoraj 7,5m, ampak ne menjam za manjšega. Velika kola samo za dva, ampak takega sva hotela. V pol leta mi je crknila edino elektronika pri trumi.
Tako pač je, sto ljudi, sto čudi! Nekateri imajo rajši Van-e, nekateri pa velike krave.
Od 7.7.2023 do 31.1.2023 64 nočitev!!!