Brez garancije cene!Mene je tudi malo zapeklo, ko so mi v Adriji pribremzal čakalno dobo za novega več kot 2 leti. Sem potem vzel eno leto starega za nekaj jurjev več kot je bil nov, ker sem točno tak model hotel imeti.
Ja res je. Sem dobil informativni cenik, samo tako malo za brezveze, da veš za koliko so jih prodajali.Brez garancije cene!
Stanovanje prenoviš in je spet novo, stara kartonska škatla na kolesih bo pa ostala stara kartonska škatla na kolesih, tako pač je. In dat 40 jurjev za 16 let star avtodom je norost, ki pa se dogaja ja in je čisto legitimno, pač prodajalec hoče potegnit čimveč, kar pa ne pomeni, da nakup ni norost.Se pravi je OK, če v pomanjkanju stanovanj, kupiš 100X dražje (zjebano) stanovanje, kot ga je pred 30 leti odkupil imetnik stanovanjske pravice, ali pa hišo 2X dražje kot jo je pred 6 leti novo kupil nekdo, ni pa OK če kupiš avtodom/avto/kolo/... po višji ceni kot je nekoč bila nabavna?
Če bo kupec za ta denar, bo kupil, če ga ne bo, bo prodajalec znižal ceno če bo hotel prodati. Sezona prodaje se komaj sramežljivo začenja, dva tedna pred 1. majem pa bo panika pri kupcih.
Še enkrat malo premisli in ponovi vajo.Stanovanje prenoviš in je spet novo, stara kartonska škatla na kolesih bo pa ostala stara kartonska škatla na kolesih, tako pač je. In dat 40 jurjev za 16 let star avtodom je norost, ki pa se dogaja ja in je čisto legitimno, pač prodajalec hoče potegnit čimveč, kar pa ne pomeni, da nakup ni norost.
Mogoče boš kdaj imel "Ajmerja" in boš potem vedel zakaj je nekaj dražji.Če pa piše gor Hymer je pa 100k. Norost.
A zato, ker ima sijaj lakirane omarice, pa tapicerungo iz ledra?Mogoče boš kdaj imel "Ajmerja" in boš potem vedel zakaj je nekaj dražji.
Ravnokar si primerjal avtodom s hišo/stanovanjem in ti meni praviš da naj premislim? Svašta. Kaj pa kaka gnila stena, menjava tesnil gnil poden, razmajane omarce, počena tuš kabina, počena cev pod tuš kabino, take stvari? Zgornjo škatlo, ki se prodaja za 37 jurjev imam z malo drugačno razporeditvijo doma in me je fejst bolelo 5 let nazaj, ko sem moral dat zanjo 27 jurjev, že tist je bla norost. No zdej me ne boli več, ker se za ta denar plus inflacijo očitno stepejo zanj, pa kej dost na njem ne rabim nardit, mal ga ušminkam, kar pa ne pomeni, da to ni norost in to povem vsakemu, ki se gre dons nakup starih razmajanih jajc za cifre, ki so zadnje leto res neverjetne. Ker nevednemu je fajn povedat, da za velike pare kupuje staro razmajano kartonsko škatlo, ki jo je treba šraufat, ker če ti jo šraufajo na servisu je dragoooo, pa ne mašine, te so boljše od novodobnih, govorim za nadgradnjo. Bi kupil tisto škatlo zgoraj? Seveda, če drugače ne bi šlo, sam to je še vedno norost, smo pa avtodomarji mal nori ja.Še enkrat malo premisli in ponovi vajo.
Analogija je zamenjava "povštrov" in tapecirunge v ADju, pa mogoče še hladilnik ali peč in velik servis na mašini. Vse ostalo tako kot v bloku ostane enako - staro in ni nobene garancije, da se ne bo sesulo čez par mesecev/let.
Mogoče boš kdaj imel "Ajmerja" in boš potem vedel zakaj je nekaj dražji.
Nisi še imel 20+ let starega Ajmerja? Ko, če, bi ga imel bi razumel.A zato, ker ima sijaj lakirane omarice, pa tapicerungo iz ledra?
Peč je enaka, hladilnik isto, pipe tudi, mašina je tudi enaka... Je pa srebrne barve, ki naredi zgleda kar močan vtis na človeka.
Ne razumem, zato mi lahko pomagaš razumeti in opišeš. Prosim.Nisi še imel 20+ let starega Ajmerja? Ko, če, bi ga imel bi razumel.
PS: nimam (več) Ajmerja.
PS2: včasih je bilo vse ceneje, stanovanja, navtika, avtomobili, avtodomi, kruh,... Aja to zadnje ne, ker je sedaj po 19 centov kila.
Pozna kdo mogoče tole Adrio 571 ? Oz a kdo ve, če se bo do pomladi kaj pametnega prodajalo, dolžina max 6,5m, raje 6m. Raje z zadnjo posteljo kot s pogradi.
To je kaka fora z Back to the future?Od 7.7.2023 do 31.1.2023 64 nočitev!!!