Pomojem je rx del v displayu, ki ga imam na b stebricku, ali pa na vezju na grelcu, ki je pod avtom - ce kje najdes info, bi bilo superocitno sem jest slabo verzijo dobil... pa dobr, sej s tastarim sem se tud ze navadil...
Pomojem je rx del v displayu, ki ga imam na b stebricku, ali pa na vezju na grelcu, ki je pod avtom - ce kje najdes info, bi bilo superocitno sem jest slabo verzijo dobil... pa dobr, sej s tastarim sem se tud ze navadil...
Imaš varianto za staro Trumo in imaš novi CP Plus za Trume tam nekje po 2010 - črno ohišje ne sivo!!! Slučajno vem za eno novo, ki lastnici ne paše na Trumo - 230€Sprašujem za trumo brez timerja. Serijsko.
Pomojem je rx del v displayu, ki ga imam na b stebricku, ali pa na vezju na grelcu, ki je pod avtom - ce kje najdes info, bi bilo super
Ja kje je rx receiver, sprejemnik od grelca - ali v prikazovalniku ali na vezju v ohisju grelcatole ne vem kaj si simislu...
Hm, kolikor sem bral, za dolocene prikazovalnike potrebujes zamenjati tudi vezje na grelcuNa prikazovalniku.
Zakaj? Ker imaš različne prikazovalnike, pa samo dva, tri z daljincem.
Ja kje je rx receiver, sprejemnik od grelca - ali v prikazovalniku ali na vezju v ohisju grelca
Sem se naučil, da vremenske napovedi jemljem z rezervo. Tudi tokrat in ni mi bilo žal. Dežja za vzorec, veter samo na silvestrovo, pa še to bolj pri morju. Vreme od oblačnega do sončnega, temperature okoli 14 stopinj podnevi in ponoči. Morje primerno za kopanje.Moj je tokrat ostal na parkplacu. Neki se je Čikat nasmihal, sam je bla napoved čudna, tko da smo domač šporhet še mal znucal