Ta izraz uporabljajo domacini iz 60. plus vzporednika pri savnanju.Vsaj veš, da imaš kaj za pokazat.
Ta izraz uporabljajo domacini iz 60. plus vzporednika pri savnanju.Vsaj veš, da imaš kaj za pokazat.
Pozabu odgovorit. BUERSTNER ventana 450, letnik 2000.Katero prikolico ste imeli prej? Lušten avtodom. Moram nekaj splanirati za naslednji vikend, postaja neznosno.
Ko ne verjameš sebi!... Če verjameš...... Pred vstopom v jacuzi sem se slekel in občudoval pogled na morje, ko se je spodaj prošetala neka gospa in me občudovala v vsej moji lepoti.
...Sem svojo poslal dol na obalo pogledat, če se vidi notr in ja, vidi se....
Tvoji povej, da če ne bo šla ona zraven, bo šla pa katera druga, jih je zadosti tam zunaj.V sneg ne verjamem, zna biti pa dež. Kar je zoprno....
Sicer pa, če bi se ravnal po vremenskih napovedih, bi bil pol leta doma! Danes že zrihtal mašino, motor se mi je, ko sem stal na mestu, zaganjal, rezervoar čiste vode in napeljavo sem očistil s kisom in vse spustil v rezervoar sive vode, da se še ta očisti. Plan? Planica bo mraz in gužva zaradi prireditve v Kranjski gori, ob morju kriza zaradi vremena, ostanejo toplice.... Hm, katere?
P.S.: Moja ima sicer dva dogodka v petek in soboto, če bo obveljala njena bom spet doma....
Ni bil masten od prej, ker je bil skoraj nerabljen.Kateri žar imaš? Jaz imam Campingaz ene 8 let ziher in ja vedno nalijem not vodo - je pa treba to delat pazljivo, da gorilca ne zmočiš, pa držat se je treba tiste črte na posodi, da ni preveč. Potem se res odlije voda in pobriše s papirnato brisačo.
To da je gorel, ne bi smel veter vplivat - a je mogoče bil masten od prej?
Sej ne, da bi kritiziral, samo v tale krožnik ni vloženega nobenega truda. Samo instant pohanje, iz vrečke preko palme na krožnik. Lahko, da je količinsko veliko, samo tole zame ni nobena kulinarika. Če pa vam to ustreza, ste pa prišli na pravo mesto.Ni moja slika, ampak tole je plošča za 2, čez 8 zrezkov je bilo gor. Restavracija Štefanič, Brežice.
Poglej priponko 82032
Sem napisal, da če ti to ustreza si na pravem mestu. Lahko se pa še naprej tolčeš po glavi.Seveda, da ne. Je treba iti v hišo Franko
Moj fotr je od tam, tako da sem že bil na tem PZA-ju. Kot zanimivost, v neposredni bližini je Mirnski grad, kjer je moj oče celo živel. Pod gradom pa je bil predviden PZA oziroma kamp, ampak je padlo v vodo. Se še vidi obrise parcel!Kot zanimivost, v petek smo se ustavili v Mirni na Dolenjskem. Stebriček na PZA zastonj elektrika. Dobro smo se najedli v piceriji Carmen.
A nisi jedel pizze v San Servolo?že dolgo nisem bil v pravi piceriji