Mislim, da je še zmeraj, vsaj glede na čakalno dobo. Jaz sem imel srečo, da me je vzel naprej in zrihtal. Ni pa bilo časa za temeljito preverjanje delovanja. Bom pač peljal nazaj in bom videl kako bo. Bom do rešitve pač kuril kalorifer....Svoje cajte je bil on alfa in omega za trume. Zgleda, da se časi spreminjajo. Skoraj ne verjamem, da ne ve zakaj je prejšnja plata crknila. No mogoce se pa tudi tam časi menjajo. Vsekakor žalostna novica.
Ker imaš garancijo, ni druge, kot peljat nazaj.
Toplo ti priporočam, da ga ne puščaš prižganega, ko te ni zraven. Pred leti sem bil priča dogodku, ko se je eden vžgal. Samo 15minut je bil možakar odsoten in ravno takrat je zagorelo, sicer ne v AD, ampak vseeno. Zadnji trenutek smo rešili pred večjim požarom.Bom do rešitve pač kuril kalorifer....
Najbrž se je vnel prah, moj je čisto nov in mislim, da ne bo problema.Toplo ti priporočam, da ga ne puščaš prižganega, ko te ni zraven. Pred leti sem bil priča dogodku, ko se je eden vžgal. Samo 15minut je bil možakar odsoten in ravno takrat je zagorelo, sicer ne v AD, ampak vseeno. Zadnji trenutek smo rešili pred večjim požarom.
Lahko je ventilator za izpušne pline. Ta ima tudi enkoder gor in lahko mu kaj ne paše, ko se segreje. Je pa težko iskati napako takrat, ko vse dela. Je treba trumo ven vzet, jo dat na mizo in narediti komplet vizito na njej. To je precejšnja potrata časa, zato se ponavadi hazardira samo z menjavo in upa, da problem izgine.No, danes zjutraj sem iz firbca prižgal trumo in dela normalno
Sto ljudi sto čudi. Enim je tole vrhunsko, meni osebno nikakor. Je tuš in WC bistvena sestava avtodoma zame.Kako se v praksi obnese SPANJE v taki predelavi?
Spodaj, kuhinja + prostor za kolesa, zgoraj pa spanje.
Ter koliko velik je minus, če nimaš lastne kopalnice? Jasno, mi je da si potem bolj odvisen od kampov. Samo pravi AD mi niso všeč. To se mi zdi ok tudi kot daily avto in za vikend odklope. Dveh avtov pa ne bi rad imel.
Poglej priponko 77681
Ker si več izven kampov, ali ti skupinski niso všeč?Je tuš in WC bistvena sestava avtodoma zame.
Vrhunsko je zjutrej pogledat takega kje na smučanju.Sto ljudi sto čudi. Enim je tole vrhunsko, meni osebno nikakor. Je tuš in WC bistvena sestava avtodoma zame.
na teden smučanja verjetno nikoli ne bom šel.Vrhunsko je zjutrej pogledat takega kje na smučanju.
Če greš 3x na leto v kamp je res vseeno, za redno uporabo je pa tole meni neuporabno.
Skupinski so sprehod daleč, ponoč ko si v gatah ni ravno prijetno.Ker si več izven kampov, ali ti skupinski niso všeč?