Povsem predaleč za razmišljat. Vse je odvisno od vremena in odločitev pade dan pred odhodom. No, tudi na dan odhoda je že.Drugače pa,kam jo pičite za Novo leto?
Če bo pa vreme slabo pa nikamor, ker ni mus.
Povsem predaleč za razmišljat. Vse je odvisno od vremena in odločitev pade dan pred odhodom. No, tudi na dan odhoda je že.Drugače pa,kam jo pičite za Novo leto?
Če bo vreme lienz - matrei - st.jakob - silian.Drugače pa,kam jo pičite za Novo leto?
Nekam v Italijo verjetno GradežDrugače pa,kam jo pičite za Novo leto?
Porto sole?Mi jo popihamo v Vrsar, če bo vreme.
A tudi temperatura?Meni je zimsko morje celo bljše od poletnega. ..
Dokler ne probaš ne veš.ko pa probaš ti pa poletje ni več mus na morje it.A tudi temperatura?
Prve vrste ravno ne boš dobil, jo majo itak švabski penzionisti zasedeno, zadaj je pa placa kokr hočeš in sem prepričan, da greš lohk last minute dol in dobiš parcelo.Jaz zelo resno razmišljam, da bi šel na Mali lošinj v Čikat. Če bi le vedel kakšno bo vreme...
Mi smo bli tam dvakrat in še bomo šli. Zrak, borovci, sprehodi, dogajanje v mestu, res vrhunsko, ni pa bliz. Sam če odvrtiš do Vrsarja, pa odvrtiš še tisti dve uri več.Ja, meni je predaleč tja, je pa res lepo, si sredi morja. Z motorjem, kot včasih, bi skočil tja za 2, 3 noči, zdaj pa ne bom. Preden se do trajekta pripeljem, se bom v Vrsarju že dol usedel. V vsakem primeru, upam, da komu uspe in bo kakšno lepo fotko pripopal, da bomo fauš.
Izgleda, da si imel prav. Spet podobno, dela, ne dela,dela, ne dela... s.ranje!Elektronika na Trumi redko crkne, ko pa crkne, je to posledica okvare drugih elementov ki so priklopljeni gor na to plato.