Definiraj kaj so zate topli kraji. Potem te je lažje usmerit.Kakšna ideja za izlet v tople kraje v novembru za cca. 14 dni?
Moja bi se še malo soncila, jaz pa kopel v morju.Definiraj kaj so zate topli kraji. Potem te je lažje usmerit.
Jaz se držim načela, da vsak letni čas prinese nekaj posebnega in sem se že davno od-omejil samo na tople kraje.
Prihaja zima, kako ogrevate avtodom, uporabljate Trumo, webasto, kalorifer, kombinacijo?
Jaz imam tele.me veseli, da se je tudi na alterju odprla avtodomarska tema
kakšne imate kaj izkušnje z zimskimi gumami, katere priporočate?
sem pa lastnik adrije coral 660sp
Jaz imam 660sl.sem pa lastnik adrije coral 660sp
Jaz imam zimske gume Nexen 215/75R15c ,spomladi samo premontiram gor letne.Jaz imam tele.
MICHELIN AGILIS ALPIN 215/75R16C 116/114R
Niso poceni, so pa dobre.
Jaz tudi trumo, čeprav vozim sabo tudi kalorifer. Sem pa imel v petek okvaro, crknila je elekronika.plin - truma
Elektronika na Trumi redko crkne, ko pa crkne, je to posledica okvare drugih elementov ki so priklopljeni gor na to plato.Jaz tudi trumo, čeprav vozim sabo tudi kalorifer. Sem pa imel v petek okvaro, crknila je elekronika.
Dva kompleta gum na feltnah? Jaz imam zimske na železnih in letne na alu feltnah.Jaz imam zimske gume Nexen 215/75R15c ,spomladi samo premontiram gor letne.
Zaenkrat vse deluje kot je treba, čeprav v Kopru ni preveč mraz in kurim minimalno.Elektronika na Trumi redko crkne, ko pa crkne, je to posledica okvare drugih elementov ki so priklopljeni gor na to plato.
Kako se obnesejo nexenke, ker ravno te gledam ja.Jaz imam zimske gume Nexen 215/75R15c ,spomladi samo premontiram gor letne.
Kako se obnesejo nexenke, ker ravno te gledam ja.
Kupil in montiral sem jih pri firmi, ki tudi oddaja kar veliko floto ad-jev in vsi inajo montirane Nexenke. Menda najboljse razmerje med ceno in kvaliteto.Kako se obnesejo nexenke, ker ravno te gledam ja.
Ja, sej dela, samo baje se lahko zgodi isto. To sem čital na angleškem forumu pri znalcih, kateri so se poglobili v samo plato. No mogoče so bili pa istega kova kot Alteraši.Zaenkrat vse deluje kot je treba, čeprav v Kopru ni preveč mraz in kurim minimalno.
Garancija je 2 leti na elektroniko, bomo vidli.Ja, sej dela, samo baje se lahko zgodi isto. To sem čital na angleškem forumu pri znalcih, kateri so se poglobili v samo plato. No mogoče so bili pa istega kova kot Alteraši.
Ko je guma nova ni nobene posebne razlike. Šele čez sezono ali dve se pojavi konkretna razlika.Kupil in montiral sem jih pri firmi, ki tudi oddaja kar veliko floto ad-jev in vsi inajo montirane Nexenke. Menda najboljse razmerje med ceno in kvaliteto.