Če ti je kaj do avtodoma, ne uporabljaj karoliferja. Če je že štrom zastojn na lokaciji in bi rad kakšen evro prišparal, uporabi oljni radiator. Karolifer nenadzorovan zagori kot bakla. Pred leti sem imel to priliko videt, sicer ne v AD. Opcija je tudi klima, samo je pri tleh vedno mrzlo, meni neugodno.Prihaja zima, kako ogrevate avtodom, uporabljate Trumo, webasto, kalorifer, kombinacijo?
Izključno trumo.Prihaja zima, kako ogrevate avtodom, uporabljate Trumo, webasto, kalorifer, kombinacijo?
Poglej, če ti te gume ustrezajo homologaciji in pa predvsem indeks nosilnosti.Sem pa dobil ponudbo za 4 zimske gume na platiščih, letnik 2021/2022, Nexen, 225/70/R15, zelo malo vožene za 200€. Mislim, da bom kar vzel!
Jaz imam od julija, ko sva ga kupila, 42 nočitev.
A nimaš ti v homolomo 215/70/15? In ne na tvojem mestu ne bi jemal rabljenih gum. Tebi trpijo zaradi dolgega previsa predvsem zadnje gume in žal v 15 colah ni kaj dosti izbire. Al šaltej na 16 col (imaš kar nekaj preprodajalcev, ki trgujejo s prvo vgradnjo gum s platiščio vred za kamper) al pa vzami nekaj višjega srednjega razreda s čimvišjo nosilnostjo in dovoljenim max tlakom.Nisem misli poceni in dobre, ampak kakšne dobre gume v akciji oziroma najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Sem pa dobil ponudbo za 4 zimske gume na platiščih, letnik 2021/2022, Nexen, 225/70/R15, zelo malo vožene za 200€. Mislim, da bom kar vzel!
Jaz imam od julija, ko sva ga kupila, 42 nočitev.
Tole s trumo na 1 ti je spet en buče prodal. Probej eno zimo koliko plina/elektrike bo šlo pa spomladi poročaj. Vem tudi za nasvet "strokovnjaka" ko je zagrel AD na max misleč, da bo tako sneg iz strehe stopil, namesto skidal.Kje hranite ad preko zime? Ali izpustite vodo ven ali ga ves čas ogrevate, da voda ne zamrzne? Mnenje strokovnjaka je, da če je ad parkiran zunaj, naj bo truma na 1 ves čas in potem ni potrebno paziti na zmrzal.
Odvisno od pumpe in montaže. Motorne sploh ne slišim (original Eber) zračno pa ja, ker se mi ne ljubi ukvarjat z zvočno izolacijo za tiste pol ure na vsake kvatre ko laufa (kitajska kopija Webasta).Pod točko 3 je vredno omenit še najedajoče klikanje pumpe, ampak to ponavadi sliši samo uporabnik.