Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.832
113
A vsega pa ne znaš citirat. Samo tisto kar ti je všeč ?
Referendum je bil po tem ko so Rusi napadli in vse skupaj zavzeli. Saj vidimo kako prosto lahko medij poročajo v Rusiji. Bo šlo ?
In kaj potem, če je bil referendum kasneje? Ljudska volja je pač ljudska volja, pod to ali ono državo.

Ampak referenduma sta bila tudi l 1991 in 1994. Na obeh referendumih so ljudjew glasovali proti Ukrajini. Z veliko razliko.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.958
695
113
ksz...

1646662765091.png

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.832
113
no, če je tole res, mislim, da je konec tele norije na obzorju.

NATU so se že odpovedal
Donetsk in Lugansk - tole bojo mogl požrt ukrajinci
Krim - so pa itak že 2014 vzel, tko da so se ukrajinci itak že navadl živet brez tega.

Zdej je samo še vprašanje Donetska in luganska - do kje je ozemlje?

To je to, roka, pa gremo na pir in vodko!
To ni res.
Natu se Ukrajina do danes še ni odpovedala.
Imajo namero zapisano celo v Ustavi, ki jo pa ta teden niso spreminjali.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
To ni res.
Natu se Ukrajina do danes še ni odpovedala.
Imajo namero zapisano celo v Ustavi, ki jo pa ta teden niso spreminjali.

a dej no.

že včeraj je njihov pogajalec že govoril, da so se pripravljeni odpovedat NATU. danes so isto ponovili.

In če bojo nevtralni, bojo itak ustavo spreminjal, bojo pa še to dodal.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.363
1.416
113
no, če je tole res, mislim, da je konec tele norije na obzorju.

NATU so se že odpovedal
Donetsk in Lugansk - tole bojo mogl požrt ukrajinci
Krim - so pa itak že 2014 vzel, tko da so se ukrajinci itak že navadl živet brez tega.

Zdej je samo še vprašanje Donetska in luganska - do kje je ozemlje?

To je to, roka, pa gremo na pir in vodko!

Rusko ozemlje je do tam ko je denar. In do tam ko rabijo vodo za Krim.
Več jih ne zanima.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.363
1.416
113
In kaj potem, če je bil referendum kasneje? Ljudska volja je pač ljudska volja, pod to ali ono državo.

Ampak referenduma sta bila tudi l 1991 in 1994. Na obeh referendumih so ljudjew glasovali proti Ukrajini. Z veliko razliko.
Ko so bili na oblasti Rusom všečni politiki ?

Si ti sploh bral zakaj se je šlo na tistih referendumih 1991 in 1994 ? Kot običajno samo nakladaš nekaj v tri dni.

No sedaj pa mi razloži tole:

Russia transferred to China a part of Abagaitu Islet, the entire Yinlong (Tarabarov) Island, about half of Bolshoy Ussuriysky Island, and some adjacent river islets. The transfer has been ratified by both the Chinese National People's Congress and the Russian State Duma in 2005, thus ending the decades-long border dispute. The official transfer ceremony was held on-site on October 14, 2008.

Tisto tam je trajalo več 10 let. In Rusi niso šli z vojsko ščitit svojih.

Aja tam ni ogromno denarja. In Kitajska je malo večji problem kot uboga Ukrajina.

Si že urejaš dokumente za Rusijo. Glede na to da te na zahodu vse tako moti. Rusija pa nujno rabi delavce.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Konec

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.363
1.416
113
Krim pa nima dosti veze z denarjem, Krim je bil vedno Ruski do takrat, ko ga je ukrajinec Hruščov podaril Ukrajini, Tam živijo Rusi in Tatari, Ukrajinci so v manjšini, Imeli so referendum za priključitev Rusiji....
na Krimu je sedež Ruske črnomorske flote že 250 let. A zdej bi se po tvoje pa morali spokat, pa se tja vseli nato s svojimi letalonosilkami?
Okoli Krima so ravno našli največja nahajališča plina in nafte. Kot običajno ne poznaš niti osnovnih dejstev in nekaj natolcuješ na prazno.

Vladivostok je bil Kitajski pa ga imajo sedaj Rusi. Naj lepo vrnejo Kitajcem potemtakem.

• Všeč mi je
Reactions: Konec
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.