Kar naj grejo cene gor, mi smo krepko za #slavazelenskemuFajn no...
![]()
Majhna cena, ki je nam ne bo težko plačat.
Kdor se ne strinja s podražitvami je lahko samo Ruski simpatizer.
/s
Kar naj grejo cene gor, mi smo krepko za #slavazelenskemuFajn no...
![]()
Kaj točno je nagravžno na Niki Kovač sprašuješ?Kaj točno na njej se ti gravža? Mislim, a ste fanatiki lohk še bolj v podnu?
Sicer se lohk pa pridružiš, tiča v ukrajinske barve in gasa.
Madona, dobro da nisi bil ti leta 1991 v TO.Rešitev je v kapitulaciji ukrajine, prej bo, manj bo žrtev, in iskanje rešitve, da se rusi umaknejo vsaj iz polovice ukrajine.
Mirsiju bi to čisto ustrezalo, itak je južni.Madona, dobro da nisi bil ti leta 1991 v TO.
Kolikor vem je Zelenski večkrat pozval Putina na pogovore pred temi dogodki. Pa se Putin ni nikoli odzval.Samo za tisti kos ozemlja, kjer so našli plin in nafto se gre Natu. Saj veš, za Natom pridejo ameriške multinacionalke, ki črpajo, tako kot v Iraku, Libiji..... v Ukrajini bi še želi, Monsanto pa to....
Saj Rusom se tudi gre za tisti kos ozemlja, ampak če nato pride v Ukrajino dobijo še neposredno vojaško grožnjo, kaj bi bilo s črnogorsko floto na Krimu tudi ni še noben vprašal, ......
Nevtralnost Ukrajine bi bil kompromis, ker pa tega ukrajinci niso hoteli, je pa kdor prej pride. In Rusi so tu prehiteli ameriko.
Kot kaže v glavnem ta južni zagovarjajo Ruse?Mirsiju bi to čisto ustrezalo, itak je južni.
Če boš pravilno prebral moj prispevek, dotičnemu ni bila problem objektivnost, ampak premalo dejanskih posnetkov direkt s terena.Ne glede na posnetek. Pa ti si zadovoljen s poročanjem novinarjev in objektivno obveščenostjo v zadnjih letih? Tole me resno zanima.
Tako je. Kot so tudi proti vsem ukrepom okoli Covida, cepljenju. Sedaj so za Ruse. Skratka so vedno proti državi, ki jih gosti, proti EU, proti pravilom oz. za anarhijo. Oni bi v EU tako kot je doma in imeli standard in dobrine EU. Fools and horses.Kot kaže v glavnem ta južni zagovarjajo Ruse?
Tudi v Srbiji je 80% folka za Ruse, ampak delat pa rinejo v EU. Zanimivo za kaj nihče ni gastarbeiter v Rusiji
Kot kaže v glavnem ta južni zagovarjajo Ruse?
Tudi v Srbiji je 80% folka za Ruse, ampak delat pa rinejo v EU. Zanimivo za kaj nihče ni gastarbeiter v Rusiji
Jaz sem obupal. Škoda časa dokazovati karkoli zaslepljencem, samo čas izgubljaš.Kolikor vem je Zelenski večkrat pozval Putina na pogovore pred temi dogodki. Pa se Putin ni nikoli odzval.
Vemo pa kdo pošilja vojsko nad Ukrajinsko ozemlje.
Kako se temu reče ?
Verjamem. Tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so sprejeli službo dol, ampak večina je na IĆ.Jaz poznam kar nekaj ITjevcev, ki so šli delati v Srbijo, Beograd. Dobili takšen paket, da ga tukaj samo sanjaš.
Verjamem. Tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so sprejeli službo dol, ampak večina je na IĆ.
Jbg, jezik pa to...
Sploh ne. Ne sodim nikogar, ampak to so dejstva.Jbg, samo čudaki sodite ljudi po priimkih.
Sploh ne. Ne sodim nikogar, ampak to so dejstva.
Verjamem. Tudi jaz poznam kar nekaj ljudi, ki so sprejeli službo dol, ampak večina je na IĆ.Kaksna dejstva?
Poudarek na tukaj. Ološ, ki se ni mogel prodati v EU, je pač šel južno. Nič novega.Jaz poznam kar nekaj ITjevcev, ki so šli delati v Srbijo, Beograd. Dobili takšen paket, da ga tukaj samo sanjaš.
Tocno to kar sem ze na zacetku napisal.Kremlin demands Ukraine recognise Crimea as Russian
Russia has said that it can stop operations at "any moment" if Ukraine meets Russian conditions.
Kremlin spokesman Dmitry Peskov says Ukraine must recognise Crimea as Russian, and Donetsk and Luhansk as independent states.
In addition to this, Peskov says Ukraine must amend its constitution and reject claims to enter any bloc (like Nato, for example).
He adds that Russia will finish the "demilitarisation" of Ukraine, and if these conditions are met Russian military action will "stop in a moment".
The Kremlin spokesman insists that Russia is not seeking to make any further territorial claims on Ukraine.
Russia seized and annexed Crimea in March 2014, and weeks later threw its support behind pro-Russian separatists in Ukraine's eastern Donetsk and Luhansk regions.