Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.448
9.808
113
Nekdo ni bil zadovoljen s poročanjem novinarjev, ker ni bilo video posnetkov direkt s terena.
Evo, se splače pogledat do konca, ne le začetek.
Ne glede na posnetek. Pa ti si zadovoljen s poročanjem novinarjev in objektivno obveščenostjo v zadnjih letih? Tole me resno zanima.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.484
-8.909
113
Fajn no...

1646644752620m.jpg

Nazadnje urejeno:

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
Nevtralnost Ukrajine bi bil kompromis, ker pa tega ukrajinci niso hoteli, je pa kdor prej pride. In Rusi so tu prehiteli ameriko.

Gre za navadno invazijo oz poskus okupacije. Ne se slepit, da bi nekakšna "nevtralnost" Ukrajine karkoli spremenila. Rus si nevtralnost predstavlja tako, da je v Kijevu nameščena njegova marionetna vlada. Prehiteli so vse, ne samo Amerike, ker nihče ni pričakoval takšne neumnosti. Si bodo pa seveda pošteno polomili zobe.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Jaz se vedno mislim da se gre Rusom samo za tisti kos zemlje ko so najdli plin in nafto.
Za vse ostalo se jim j**
Na pogajanja so prišli, ko so tisto že zavzeli prej pa ne.

Denar je sveta vladar.

za kaj se jim gre pa v Moldaviji, Gruziji... nenazadnje v Belorusiji pa bohvedkje še?

• Všeč mi je
Reactions: Konec

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.837
113
Imaš pametnejši predlog?
Sem ga imel pred 14-timi dnevi. Da se Ukrajina odpove Natu, Nato širjenju na zahod, in začne spoštovati tisti sporazum iz Minska.
Pa do vojne nebi prišlo.

Sedaj so vse strani že precej zavozile, diplomati so svojo nalogo opravili nezadostno, vojna je že, posledice sankcij čutimo tudi mi, in čutili jih bomo še bolj,
Rešitev je v kapitulaciji ukrajine, prej bo, manj bo žrtev, in iskanje rešitve, da se rusi umaknejo vsaj iz polovice ukrajine.
Posledice vojne, bomo plačali vsi. Največ pa bo iz tega profitirala Amerika.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.509
6.728
113
Sem ga imel pred 14-timi dnevi. Da se Ukrajina odpove Natu, Nato širjenju na zahod, in začne spoštovati tisti sporazum iz Minska.
Pa do vojne nebi prišlo.

Sedaj so vse strani že precej zavozile, diplomati so svojo nalogo opravili nezadostno, vojna je že, posledice sankcij čutimo tudi mi, in čutili jih bomo še bolj,
Rešitev je v kapitulaciji ukrajine, prej bo, manj bo žrtev, in iskanje rešitve, da se rusi umaknejo vsaj iz polovice ukrajine.
To ni rešitev, to so blodnje izpred vojne, kaj bi če bi...Nihče razen Putina ne ve če vojne nebi bilo kljub temu.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.837
113
za kaj se jim gre pa v Moldaviji, Gruziji... nenazadnje v Belorusiji pa bohvedkje še?
Tudi prodaja orožja tem državam, zamenjati bi morali vse kar ni po nato standardih, (torej vse), je pomemben posel. Spotoma pa še malo bolj stisnejo Rusijo v obroč.
Samo postaviti morajo prave ljudi v vlado, jim ponudit privozije pri poslih s prodajo orožja, pa bodo fopali ljudi z zgodbicami, kako bodo potem šopingirali, ko bodo v natu. Pa bodo ljudje takoj za.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.978
2.651
113
Pa do vojne nebi prišlo.

Ena redkih tem kjer se strinjam z mirsijevim pisanjem. Ajde pomoje ne bo ravno kapitaualcija Ukraine.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.992
7.174
113
Pa do vojne nebi prišlo.

A to, da pa že 8 let traja "vojna" na vzhodu pa ne veš? In da je v tem času tam umrlo že 13k ljudi zaradi spopadov?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.992
7.174
113
Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov is expected to meet Ukrainian Foreign Minister Dmytro Kuleba on Thursday in Antalya, Turkey.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejD

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.851
-4.837
113
Ena redkih tem kjer se strinjam z mirsijevim pisanjem. Ajde pomoje ne bo ravno kapitaualcija Ukraine.
Kako se bo zavilo v kakšen celofan isto stvar, kakšen besednjak bodo izbrali bomo še videli. Si pa res mislim, da besede kapitulacija ne bodo uporabili.
Zagotovo pa bosta obe strani to pred svojo javnostjo predstavili kot veliko zmago.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.922
10.133
113
MB
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.