koliko nas je tole koštalo, ko smo kupovali ?
To nas kvečjemu košta ker stoji na lagerju konzervirano za bv...koliko nas je tole koštalo, ko smo kupovali ?
A v JLA pa ni bilo treba nič plačat.nič, to smo podedovali od JNA
A nove, ko jih bomo kupili, bomo poslali direkt v Ukrajino, al bomo še mi vstopili v vojno, da bodo v uporabi, ....al jih bomo konzervirali, kar praviš da stane.To nas kvečjemu košta ker stoji na lagerju konzervirano za bv...
....vidiš kako enostransko vse vidis...
Mal poglej, kam je padel EUR... nekoga bi bilo treba po prstih, ja... sam to je treba že mal razm8išljati, pa pol ugotoviš, da gre v stran, ki ti ni všeč, pa potem bolje da pustiš vse skupaj.
Mene full zanima to! Kaj ko bi se ti v imenu alter.si skupnosti pozanimal pri ameriški orožarski industriji če nam lahko ugasnejo top al pa motor sred delovanja? Sem te pri tem pripravljen moralno podpirat....A v JLA pa ni bilo treba nič plačat.
Ja sej verjamem, da tudi Američani tako računajo. Mi smo dali 35 oklepnikov, dobili bomo pa dobropis za enega - ker naši niso nič vredni, ameriški pa full. pa bo enakovredno.
Bolj zgodaj v tej temi smo brali, kako so ukradeni traktorji v rusiji nehali delovat, ker jih je John deere kar na daljavo ugasnil.
A ameriški oklepniki, ki jih bomo nabavili tudi imajo to funkcijo? recimo pridemo v vojno, potem nam jih pa nekdo lahko na lepem ugasne - al američani, al hekerji al bilokdo ???
Ej fuLL bi ti rad odgovoril...pa ne poznam odgovora.A nove, ko jih bomo kupili, bomo poslali direkt v Ukrajino, al bomo še mi vstopili v vojno, da bodo v uporabi, ....al jih bomo konzervirali, kar praviš da stane.
Ampak se mi zdi da ko je enkrat konzerviran ne stane skoraj nič.
Ah, bolje da bi vprašal Bidna, ali pa še koga nad njim. Laynova, Golob, Šarec, Zelenski ... delajo tako, kot on reče in čisto nič drugače.Ej fuLL bi ti rad odgovoril...pa ne poznam odgovora.
Kaj ko bi se obrnil na Serpentinška kaj on o tem meni?
Te bom moralno podprl....
Pa sej Serpentinšek je zdaj del te koalicije....zakaj ne njega direkt?Ah, bolje da bi vprašal Bidna, ali pa še koga nad njim. Laynova, Golob, Šarec, Zelenski ... delajo tako, kot on reče in čisto nič drugače.
Umetna gnojila so sla x10 se mi zdi... potem pa nafta, gumi rokavice, folija za bale, ce se ze vse drazi, smo.podrazili se vile in grablje itd...kaj ko bi najprej razčlenili, od kje vse te podražitve?
še vedno ne vem, zakaj se je podražila elektrika. ali meso. kmet še vedno dobiva isto, ali malenkost več. jest pa plačam enkrat več.
Tiskanje denarja v zadnjih dveh letih ..kaj ko bi najprej razčlenili, od kje vse te podražitve?
še vedno ne vem, zakaj se je podražila elektrika. ali meso. kmet še vedno dobiva isto, ali malenkost več. jest pa plačam enkrat več.
We don't have a global inflation problem. Inflations are always and everywhere a monetary phenomenon spawned by the creation of excess money by local central banks.
China, Japan and Switzerland also face elevated oil prices, supply-chain problems and fallout from the war in Ukraine, but their annual inflation rates are 2.1%, 2.5% and 2.5%, respectively.
They have avoided the ravages of inflation because their central banks haven't produced excessive quantities of money.
Umetna gnojila so sla x10 se mi zdi... potem pa nafta, gumi rokavice, folija za bale, ce se ze vse drazi, smo.podrazili se vile in grablje itd...
Mleko je slo tudi orng gor, menda 20%.
Bo! Ker jo globalno primanjkuje.A navadna voda iz vodovoda se je že podražila, ne spremljam preveč tega?