Posilstvo je prava beseda tukaj... Kdo za vraga rabi ta svetleči Dildo sredi mesta...To je sam pr nas mozno….nardis iz kovine in pol das oznako da je vroca povrsina…. Ko se bo vsako leto par otrok opeklo (ki pac ne znajo brat) se bomo pa cudno gledali. Al pa placali se pol mio eur za odstranitev tega posilstva
Verjamem, da je težko dobit koga, ki bi si upal toliko krast... In da bi računal na podobno zaslombo...Jaz se bojim da tudi ni tok operativnega prvokategornika ki bi ga dostojno zamenjal. Pa vsi vemo da zoki ni moja intimna opcija
Dej naroc se pa pridemo zraven. Prevzemi pobudoMislim, ne vem...a se naročimo na obisk? Možakar sprejema meščane. Meni je s tem kromiranim govnom pljunil v ksiht.
Pare nikad nisu bile problem, Zoki.Zoran Janković je še opozoril, da meščani za skulpturo niso dali niti evra, ves denar je namensko porabljen iz prihodka turističnih taks.
Ampak vseeno bi ga lahko bolje porabili. Tale fontana je žal res katastrofa. Vse je narobe in ni niti približno to kar so obljubljali. Dejansko je le neka nepotrebna ovira na pločniku, ki ničemer ne koristi.Zoran Janković je še opozoril, da meščani za skulpturo niso dali niti evra, ves denar je namensko porabljen iz prihodka turističnih taks.
Jebat ga, proti zimski inverziji ne moreš pomagat.Stockholm, Reykjavik in Helsinki so najčistejša mesta v Evropi glede kakovosti zraka, ugotavlja Evropska agencija za okolje (EEA).
Ljubljana se na lestvici uvršča na 709. mesto od skupno 761 mest
Ampak ok, Janković vsaj kosti sovražnikov naroda drži ven iz mesta, pa skrbi za delavce vsak prvi maj.
Pa čisto ok zrak je. Vsaj zaplinjen ni. Pa 52 mest je slabših!