Kaj imam, ali še bolje nimam, se lahko zahvalim Američanom in Angležom. Še na Mejstra sem jezen....zahvali se zvezdi za vse kar imamo
Postali smo navadna greznica, po vaši zaslugi.
Kaj imam, ali še bolje nimam, se lahko zahvalim Američanom in Angležom. Še na Mejstra sem jezen....zahvali se zvezdi za vse kar imamo
A ti z roza računalnikom?eni smo pripravljeni
zahvali se zvezdiKaj imam, ali še bolje nimam, se lahko zahvalim Američanom in Angležom. Še na Mejstra sem jezen....
Postali smo navadna greznica, po vaši zaslugi.
zakaj bi imel roza računalnik?A ti z roza računalnikom?
Nam pa je zvezda pokradla vse kar smo imeli. Ker smo bili pridni in nekaj imeli, vi ste pa na drugi strani, pa nebom pisal kaj.zahvali se zvezdi
američani so nam hišo zadeli in porušili....
zvezda jo je spet zgradila
Mogoče ne slavijo Hrvaške kot take. Verjetno jim je v srcu samo nacionalizem. Težko bo to enim sprejet, to pa verjamem.Uro nazaj na porocilih Cro, glavni navijači u Zg eni Slovenci, s tomsom majćkami, tko da
aja? kere inštrumente obvlada? kolko oktav zapoje?A to, da je Tomson top muzicar pa ni nobenmu padlo na pamet?
lej, problem so slabe stvari...Nevem, nisem muzicno izobrazen. Ampak ima ene 10 komadov, ki jim na balkanu ni para. Btw, njegov CD mi je dal en sodelavec, ostareli udbovec, Srbin, težek nacionalist. Ampak kar je dobro....je pač dobro!
Lej, problem si (očitno) samo ti! Tu v Cro je že 3 dni praznično vzdušje....vsi smo top. Btv, vsi kelnarji na Pagu so Srbi.....pa vsem top atmosfera! Tiste, ki so šli, čakamo jutri zvečer s praznično pojedino. Potwm pa v Zrće....prihodnjih 6 dni orijo Srbi (Balkan days Zrće).....žurka, življenje.... Samo Slo (Jugo) levaki očitno ne morete naprej. Pa ravno vi, ki ste prali muda na Fakamze, ko smo mi s fanti v Trzinu jebali ježe.....lej, problem so slabe stvari...
Kaj mi lahko nekdo na kratko razloži zakaj je cela drama zaradi enega koncerta in da eni tu zelo očitno rabijo antidepresive? Res mi ni jasno
to je problem, če ga ti ne zaznaš, imaš problemLej, problem si (očitno) samo ti! Tu v Cro je že 3 dni praznično vzdušje....vsi smo top. Btv, vsi kelnarji na Pagu so Srbi.....pa vsem top atmosfera! Tiste, ki so šli, čakamo jutri zvečer s praznično pojedino. Potwm pa v Zrće....prihodnjih 6 dni orijo Srbi (Balkan days Zrće).....žurka, življenje.... Samo Slo (Jugo) levaki očitno ne morete naprej. Pa ravno vi, ki ste prali muda na Fakamze, ko smo mi s fanti v Trzinu jebali ježe.....
A to, da je Tomson top muzicar pa ni nobenmu padlo na pamet?
Za Tupsona ne rabiš biti, ker je na "prvu loptu" in manj si razgledan oz. civiliziran, bolj se te dotakneta glasba in sporočila (pred uporabo se s pomočjo metode izlušči, posvetujte s sporočilom v mojem podpisu).Nevem, nisem muzicno izobrazen.
A ta komad je otvoritveni danes al zakaj ga lepis? Na raznih žurkah smo leta in leta peli "nosila ti Drina sto muđahedina....na vješala Alijo...ne volim te Alija, zato što si balija.....biče mesa klaćemo Hrvate.... In kaj zdaj?to je problem, če ga ti ne zaznaš, imaš problem
Jasenovac i Gradiška Stara,
to je kuća Maksovih mesara.
Kroz Imotski kamioni žure,
voze crnce Francetića Jure.
U Čapljini, klaonica bila,
puno Srba Neretva nosila. ('ajmo ruke)
Oj Neretvo teci niza stranu,
nosi Srbe plavome Jadranu.
Ko je moga zamisliti lani,
da će Božić slavit partizani.
Tko je reka, jeba li ga ćaća,
da se Crna Legija ne vraća.