Skrajno desnegaKaterega so ujeli ta malega zraven Pute al skrajno desno trebusckasti? So pa napram kao tupgun usa piloti res malo hecno.
Skrajno desnegaKaterega so ujeli ta malega zraven Pute al skrajno desno trebusckasti? So pa napram kao tupgun usa piloti res malo hecno.
ja hočejo Andyjevo poročanje......Saj vsi gredo iz rusije, če je zagrožena kazen 15 let za fake news...
Na zasedenih območjih. Sem že napisal nekaj je zasesti drugo pa vzdrževati. Rusi imajo premalo kadra pa še kar nekaj jih spoznava, da so jih okol prinesli
AKaj bo na koncu ko/če zasedejo celo državo? Bodo nastavili svojo demokratično vlado? Svojo demokratično policijo?
Malo preveč je že mrtvih, da bi domačini to tolerirali.
Zadnjič sem omenjal veliko možnost pumpanja ripla...Zanimivo da ni nekega konkretnega gibanja na bitcoinih, sem pričakoval večji dotok svežega kapitala not.
Baje pa ZDA še vedno kupujejo ruski plin in nafto, tko da ne vem če so Ruse čist odklopil iz SWIFTa
Zadnjič sem omenjal veliko možnost pumpanja ripla...
Poglej, če prebije 2k bo zanimivo...
Bo pa to že 3 preboj, tko da če bo zna iti na 3k...
Drug teden bo pester!
A Putka pri velikem failu išče zopet vojno?
Kijev tretji krog pogajanj z Rusijo napovedal za ponedeljek
V članku povzemamo relevantne informacije o dogajanju v Ukrajini, kjer poteka vojna.www.delo.si
No zdej so že sankcije vojna napoved...
Očitno se mu doma resno vse podira...
Vidimo, da se hoče tujih novinarjev znebit, da bo lahko gulake odprl...
Me pa prav zanima kako se na tleh obnesejo Stingerji in Javelini.
Zelo civilizirano, vredno vstopa v EU.
To smo cakali.V zadnjih 8 urah je bilo nad Ukrajino sestreljenih 12 zrakoplovov, večinoma lovcev in nekaj helikopterjev, od tega so kar nekaj pilotov zajeli.
Očitno je protizračna obramba poslana od zunaj končno prišla v roke Ukrajincev. In očitno je ta oprema uspešna pri zračni obrambi. Me pa prav zanima kako se na tleh obnesejo Stingerji in Javelini.
jesus 2k sat....Od čega ti sedaj govoriš? ETH je okol 2k, ripple in ada sta pod $1, bitcoin je okol 40k....
U če je to res, fak un v Kremlju bo napihnjen k žaba...., sej je že, ampak še bl...To smo cakali.
Slava ukrajincem !
V zadnjih 8 urah je bilo nad Ukrajino sestreljenih 12 zrakoplovov, večinoma lovcev in nekaj helikopterjev, od tega so kar nekaj pilotov zajeli.
Očitno je protizračna obramba poslana od zunaj končno prišla v roke Ukrajincev. In očitno je ta oprema uspešna pri zračni obrambi. Me pa prav zanima kako se na tleh obnesejo Stingerji in Javelini.
Rus bolj kot orožje potrebuje moralo, orožje kr po pot puščajo.Poglej priponko 53478
Medtem RUS zavzela vojaško skladišče streliva pri Hersonu, povsem polno in zalog za še in še.