Harkiv in Mariupol sta strateško zelo pomembna, če padeta (po meni je to bolj vprašanje časa kot kaj drugega) potem je Ukrajina praktično obkoljena, razen zahodnega dela na meji z Poljsko. Če greta Mariupol in Odesa, nimajo več morja.
Fak je to zajeban.....
A to je od ruske putike elitni pilot ?
Mi-24?ДвіЩ
⚡️Годину тому українські військові збили російський бойовий вертоліт. Аеророзвідка ділиться оперативним відео.t.me
Ali je na tem področju sploh kaj neodvisnih fotoreporterjev, ki so v vseh vojnah poročali iz prvih bojnih vrst. Po moje imajo na obeh straneh prepoved delovanja, tako da smo prisiljeni gledati in poslušati laži obeh strani.
Kolikor sem bral okrog 170 tisoč. Ampak to je bilo teden dni nazaj.Dejansko Putinu dajemo evre da tolče po Ukrajini.
A od silnega ruskega prebivalstva v UA je šel kakšen begunesc v mati Rusijo?
Bizi, še za tebe, poglej si. Boš še gojil simpatije do Rusov?Rusifili, oglejte si vaše heroje
Jaz res ne vem zakaj je treba to snemat in objavljat.
V top kondiciji. Dobro rejeni.Prizemljen v Ukrajini. Forever.
Poglej priponko 53475
Rusi pravijo da niso v vojni. Ok potem to niso vojaki temveč razbojniki.Jaz res ne vem zakaj je treba to snemat in objavljat.
Raje bi posnel sklateno letalo.
Da bi psihoPutin rad nazaj gabarite Sovjetske zveze, je bilo precej predvidljivo. Da bi on nazaj Železno zaveso v letu 2022, pa samo pove, s kakšnim norcem imamo opravka.Ukraine is Just the Beginning: Secret Document Reveals Putin’s Long War on Europe
A previously unreported internal US military analysis suggests the invasion of Ukraine is a culmination of Putin’s 15-year plan to dominate Eurasia, in revenge against NATO expansionbylinetimes.com