Vlada za Eurobasket namenila le 1,6 milijona evrov

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/v-zivo-vlada-za-eurobasket-namenila-le-1-6-milijona-evrov/244735

Jebo jim pas mater...

p.s. Jebo jim pas mater
Banda pokvarjena, jebem jim vse po spisku, [censored] jim materina, kako me pa to razkuri! Gnoji!!! Za vse drugo je keš, za dogodek, s katerim bi celo zaslužili, da ne govorim o drugih pozitivnih učinkih, za to pa ne! [censored] jim materina!!!
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
ja tukaj pač ne morejo ničesar še zase nakradt tako da zakaj bi razsipal s takim denarjem....
crazy1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ko boš pa še Irski, Portugalski, Španiji...dnar dal, pol bi te rad videl ko boš dajal pohvale vladi...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
kako to misliš da ga ni? obnašajo se tako kot da ga imamo preveč.....če ga je za uno podrtijo od Triglava dovolj pa za falcona pa nove oklepnike pa pomoč irski pa grčiji pa ostali bullshiti.... bi ga pa ja lahko bilo še malce več za take namene......

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/v-zivo-vlada-za-eurobasket-namenila-le-1-6-milijona-evrov/244735

Jebo jim pas mater...

p.s. Jebo jim pas mater

Če ni dnara, ga ni.

Pohvale vladi.
Pohvale vladi!?
13.gif

Pa ti nisi normalen! Tudi jaz sem sicer volil to vlado, ampak s to potezo se mi je dokončno zasrala! Res je treba gledati na vsak €, ampak da rečejo, da ni denarja za tak velik (največji športen dogodek, ki ga Slovenija lahko realno organizira), je pa katastrofa! Kot sem rekel, [censored] jim materna vsem tem vladajočim bedakom! Vem, da sem nekulturen, ampak kar je preveč, je pa preveč!!!

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
kako to misliš da ga ni? obnašajo se tako kot da ga imamo preveč.....če ga je za uno podrtijo od Triglava dovolj pa za falcona pa nove oklepnike pa pomoč irski pa grčiji pa ostali bullshiti.... bi ga pa ja lahko bilo še malce več za take namene......

Triglav je bil povečini kompenzacija za dolg.
Pomoč Grčiji (za Irsko ne vem) je bil kredit sloveniji, ki smo ga mi potem dali Grkom za višjo obrestno mero.
Falcon... je faljen
smile-1.gif

Oklepnike pa, kot NATOvci, rabimo...

Tole je pa cisto odvec - Poljaki so placali manj, ves profit je bolj na rekla-kazala nivoju (bomo naenkrat morali zaceti dvoranje obnavljat...) Naj KZS dobi bancno garancijo in placa vse skupaj, ce se jim toliko gre za to.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kdaj si boste dali rečt da država nima denarja! Ne moremo organizirati ker denarja ni to da ga dajemo drugim državam pa so le krediti tudi mi nismo na dobri poti.
Sem pristaš športa če je to tak odličen perspektiven projekt, ki obeta veliko zaslužka naj košarkarska zveza najame kredite, ker jih bo s tem projektom z lahkoto plačala in še zaslužila po vrhu. Le zakaj tega ne naredijo?
confused-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Podpis
smile-1.gif
Sicer pa, kje imamo infraskturkuro za 90 tekem na tem nivoju?

Lahko se pa odpovemo idiotskemu referendumu o RTV SLO, pa bo takoj denar za tole.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Ja, smo dali Grčiji kredit po višji obrestni meri-samo en problem je.Ne bodo ga nikoli vrnilii
evil.gif

P.S.Koliko pa stane en kur..ev referendum pa sploh ni pomenbno..Referendum prinese ogromno promocije Slovenije po svetu in napolni vse turistične zmogljivosti
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Triglav je bil povečini kompenzacija za dolg.
Pomoč Grčiji (za Irsko ne vem) je bil kredit sloveniji, ki smo ga mi potem dali Grkom za višjo obrestno mero.
Falcon... je faljen
smile-1.gif

Oklepnike pa, kot NATOvci, rabimo...

Tole je pa cisto odvec - Poljaki so placali manj, ves profit je bolj na rekla-kazala nivoju (bomo naenkrat morali zaceti dvoranje obnavljat...) Naj KZS dobi bancno garancijo in placa vse skupaj, ce se jim toliko gre za to.

maš nekako en point...

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Lahko se pa odpovemo idiotskemu referendumu o RTV SLO, pa bo takoj denar za tole.

ampak ga imaš tudi tukaj. torej nekaj denarja vseeno je, samo pametno ga je treba razdeliti. in tukaj ima vlada totalen fail. tudi kar se Triglava in kompenzacije tiče (vem da gre za to) je stvar totalno nepotrebna, zakaj so to ladjo sprejeli (namesto €€€ ali pa česa drugega, bolj potrebnega za nas) mi še vedno ni jasno. kot tudi ne marsikaj drugega.....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Podpis
smile-1.gif

to ni primerljivo, ker KZS ne bo dobila denarja z DDVjem nazaj...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Dobro, da Triglav rabimo priblizno toliko, kot rabi povprecni indijec Maybacha je jasno, ampak, zdaj ga mamo :S

Je pa ena stvar, ki mi ni jasna...

"Po analizi, ki jo je Košarkarska zveza Slovenije predstavila slovenski vladi, bi evropsko prvenstvo prineslo približno 18 milijonov evrov dobička. "

Do tukaj vse kul. Poenostavljeno gledano je dobicek prihodki minus stroski, ane?

"Stroški prvenstva so 6,5 milijona evrov kotizacije, ki jih je treba plačati v šestih letih, 6,5 milijona evrov, kolikor naj bi stali novi dvorani v Novem mestu ter na Ptuju, ter 7,5 milijona evrov za organizacijo prvenstva. Slednje, torej priprava prvenstva, bi šlo na pleča Košarkarske zveze Slovenije, druge stroške pa mora prevzeti država."

6.5+6.5+7.5 je... Wait.
20.5 mio stroskov?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
v vsakem primeru preveč. itaq je 99% referendumom totalno nepotrebnih ampak nekdo pač noče prevzeti odgovornosti (kaj je že to sploh) za določene odločitve.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
No, sej... potem smo pa že mi počasi na vrsti, da dobimo denar od drugih...

Drugače pa sramota, za vse bedarije je denar, a za tak dogodek ne...
10.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Podpis
smile-1.gif

to ni primerljivo, ker KZS ne bo dobila denarja z DDVjem nazaj...

Aham.
Na hitro si poglejmo samo prenocitve, pa malo zaokrozimo. Recimo - RECIMO - da bo povprecna prenocitev 100 EUR, da drzava dobi od tega 18 EUR.
6.500.000 / 18 = 361.000 od oka.

NE ME JEBAT da bomo imeli 361.000 prenočitev?
smile-1.gif
Kam jih bomo pa dali? Ce povprecna oseba ostane 4 dni rabimo 90.000 postelj... Pa 100 EUR dvomim, da bo folk na veliko placeval.

Pa ne pozabimo, da KZS pricakuje, da bo drzava se dvorane obnavljala...
"Stroški prvenstva so 6,5 milijona evrov kotizacije, ki jih je treba plačati v šestih letih, 6,5 milijona evrov, kolikor naj bi stali novi dvorani v Novem mestu ter na Ptuju, ter 7,5 milijona evrov za organizacijo prvenstva. Slednje, torej priprava prvenstva, bi šlo na pleča Košarkarske zveze Slovenije, druge stroške pa mora prevzeti država."