Nakup karavana, ali je čudno

huawei

Zelenc'
6. mar 2025
2
0
1
lp
Mene pa zanima kako gledate na to če kupiš karavana in če nimaš otrok, a zgleda čudno, če voziš karavana.
Zdi se mi da je na cesti veliko karavanov ki jih vozijo fantje, mogoče samo zaradi prostora.
Ne vem zakaj bi moral biti nakup karavana samo v primeru če imaš družino.
Ali pa ko kupiš karavana bi takoj kaki sosedi mislili da pričakuješ v kratkem otroka.
Kako gledate na to.
Hvala

huawei

Zelenc'
6. mar 2025
2
0
1
lp
Mene pa zanima kako gledate na to če kupiš karavana in če nimaš otrok, a zgleda čudno, če voziš karavana
Zdi se mi da je na cesti veliko karavanov audi a4 b9 2017 letnik, ki jih vozijo tudi mladi mogoče samo zaradi prostora.
Ne vem zakaj bi moral biti nakup karavana samo v primeru če imaš družino.
Ali pa ko kupiš karavana bi takoj kaki sosedi mislili da pričakuješ v kratkem otroka.
Kako gledate na to.
Hvala

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.399
3.104
113
Lublana
Obišči stran
Moje edino opravilo vsak dan je prav opazovanje avtomobilov ter kakšen osebek je za volanom in glede na to naredim celotno analizo lastnika in njegovega življenja. Kar se pa sosedov tiče pa sploh. Vsako noč pregledam parkirišča v mojem okolišu in preštejem avtomobile vseh sosedov ter preverim, če je kaj novega. Ko zagledam karavana sem takoj prepričan, da novi lastnik pričakuje otroka. Bolj logično ne more bit.

sad

Guru
24. avg 2007
21.402
10.077
113
Meni je sicer drugače pri karavanu bolj logično, da ima doma enega večjega psa ali morda dva manjša.
Ker za enega otroka potrebuješ že najmanj velikega SUVja kot recimo BMW X7, še raje pa kar kombi. Recimo Mercedes V. Pri dveh smo že na custom avtobusu.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.399
3.104
113
Lublana
Obišči stran
NE! Kdor kupi karavana pričakuje otroka. S karavanom se samo otroka lahko vozi! Kdor s karavanom nima otrok je čuden in to potem vejo vsi sosedi.
Vem, ker v naši ulici je en tip že pred dvema letoma kupil karavana in še nobenih otrok!!! Vsi ga imamo za najbolj čudnega v soseski. Verjetno bomo zbirali podpise, da se odseli, ker takšnih čudnih osebkov ne bomo trpeli v soseščini. Bogve s čim se ukvarja pa kakšne droge je.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.614
5.192
113
Čudno je.
Sploh je čuden tisti, ki tako vprašanje postavlja. Ker očitno opazuje in ocenjuje ljudi glede na avto in zato sklepa, da tudi drugi delajo enako.

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.141
111
63
NE! Kdor kupi karavana pričakuje otroka. S karavanom se samo otroka lahko vozi! Kdor s karavanom nima otrok je čuden in to potem vejo vsi sosedi.
Vem, ker v naši ulici je en tip že pred dvema letoma kupil karavana in še nobenih otrok!!! Vsi ga imamo za najbolj čudnega v soseski. Verjetno bomo zbirali podpise, da se odseli, ker takšnih čudnih osebkov ne bomo trpeli v soseščini. Bogve s čim se ukvarja pa kakšne droge je.
Ne, niso droge. Ne prime se.
Poskusi še ti pri njegovi ženi, on pa naj zraven gleda, da bo šlo res samo za tehnični del (brez nepotrebnih čustvenih vložkov).

Da ne bo karavan zabrezveze pri hiši, je le strošek.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.275
1.299
113
43
Karavan je preprosto najlepši avtomobil kombiniran z uporabnostjo. Jaz imam zdaj drugega in nebi imel drugega kot karavana.

Ko si mlad greš lahko na izlet in spiš v njemu, ko imaš familijo oz ko si malo starejši lahko v njem pelješ omaro. Vmes se zapelješ na Ring :D

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Vojnik

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.720
7.392
113
Karavan je preprosto najlepši avtomobil kombiniran z uporabnostjo. Jaz imam zdaj drugega in nebi imel drugega kot karavana.

Ko si mlad greš lahko na izlet in spiš v njemu, ko imaš familijo oz ko si malo starejši lahko v njem pelješ omaro. Vmes se zapelješ na Ring :D

Najlepši avto, če imaš krizo srednjih let...

Spiš lahko v vsakem avtu, če podreš zadnje sedeže. imaš cca 160cm od vrat do roba sedeža. Če se daš po diagonali, spiš brez problema. V dvoje se tudi da, samo je opazno ker se "ziba". Glede omar. Par znamk ima v ponudbi dokup zložljivih stolov kot za 3 vratne modele. V Golfa sem spravil 230cm visoko omaro.

Aja, pa ne izžarevaš krize srednjih let, ko se vsak dan okoli voziš. Hecno, koliko križancev se sedaj vidi, karavani izumirajo. Kot da so bili samo nek trend in ne zares praktični? Oz. verjetno je neka podobna miselnost zadaj. Karavana si kupil, ker si ga rabil max 2x letno. križanca kupiš, ker mogoče boš šel na travnik parkirati 2x letno :valjamse:

Če ni odgovor MX5, je pa Golf.

1741242203911.png

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.399
3.104
113
Lublana
Obišči stran

Spiš lahko v vsakem avtu, če podreš zadnje sedeže. imaš cca 160cm od vrat do roba sedeža. Če se daš po diagonali, spiš brez problema. V dvoje se tudi da, samo je opazno ker se "ziba". Glede omar. Par znamk ima v ponudbi dokup zložljivih stolov kot za 3 vratne modele. V Golfa sem spravil 230cm visoko omaro.

Aja, pa ne izžarevaš krize srednjih let, ko se vsak dan okoli voziš. Hecno, koliko križancev se sedaj vidi, karavani izumirajo. Kot da so bili samo nek trend in ne zares praktični? Oz. verjetno je neka podobna miselnost zadaj. Karavana si kupil, ker si ga rabil max 2x letno. križanca kupiš, ker mogoče boš šel na travnik parkirati 2x letno :valjamse:

No pa se je en že pofočkal, ki zna dobro analizirat osebnost in življenje človeka glede na to kakšen avto vozi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.275
1.299
113
43

Poglej priponko 97229
Zakaj bi se matral če mam pa lahko stegnjene noge naravnost.
Verjamem da si spravil omaro notr. Pa sebe. To je pa to
Karavani so pač najlepši. Ne pa golf