Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
pač tako kot sem že enkrat napisal, zdaj se bomo mi temu odrekli, ker ni denarja, potem bo pa organizirala grčija, kar bomo v bistvu tudi mi plačali, samo da bo potem vse skup v grčiji ne pri nas
in kdo pravi, da bi v Grčiji? Kolikor vem smo kanditati samo mi, to kar a pravi naša zveza,da če bo prišlo do kakih znjižanj da se že Grki bunijo te bom pa drugače vprašal. Koliko bo finacirala Grška država?
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
pač tako kot sem že enkrat napisal, zdaj se bomo mi temu odrekli, ker ni denarja, potem bo pa organizirala grčija, kar bomo v bistvu tudi mi plačali, samo da bo potem vse skup v grčiji ne pri nas
govori se govori se...
Pač naj imajo grki prvenstvo tak bodo glede na izračune imeli velik dobiček in prav je, da ima ta dobiček obubožana Grčija! Morda pa ji potem ne bo več potrebno pomagat
"Država bo denar za organizacijo evropskega prvenstva (EP) v košarki zagotovila iz različnih resorjev," je danes na Sporto konferenci povedal minister za šolstvo in šport Igor Lukšič. "Prispevala bi tudi mestna občina Ljubljana," je danes povedal ljubljanski župan Zoran Jankoviæ.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.