Vlada za Eurobasket namenila le 1,6 milijona evrov

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pač tako kot sem že enkrat napisal, zdaj se bomo mi temu odrekli, ker ni denarja, potem bo pa organizirala grčija, kar bomo v bistvu tudi mi plačali, samo da bo potem vse skup v grčiji ne pri nas
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in kdo pravi, da bi v Grčiji? Kolikor vem smo kanditati samo mi, to kar a pravi naša zveza,da če bo prišlo do kakih znjižanj da se že Grki bunijo te bom pa drugače vprašal. Koliko bo finacirala Grška država?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a sem predsednik grške košarkarske zveze?

govori se, da bodo znižali kotizacijo na 3 miljone eurov, ne vem kako lahko ima grčija tak denar, pa četudi je to njihova KZ ali država

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
pač tako kot sem že enkrat napisal, zdaj se bomo mi temu odrekli, ker ni denarja, potem bo pa organizirala grčija, kar bomo v bistvu tudi mi plačali, samo da bo potem vse skup v grčiji ne pri nas
bonk.gif

Tako smo vsaj samo enkrat dali, drugače bi pa dvakrat, še FIBI.
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
govori se govori se...
Pač naj imajo grki prvenstvo tak bodo glede na izračune imeli velik dobiček in prav je, da ima ta dobiček obubožana Grčija! Morda pa ji potem ne bo več potrebno pomagat
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Preveč je drzava namenila za ta jajaca..kaj bo od tega? nekateri si boso napolnili zepe, kaj pa drzavljani..?

kaj kradejo..
wink-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:

"Država bo denar za organizacijo evropskega prvenstva (EP) v košarki zagotovila iz različnih resorjev," je danes na Sporto konferenci povedal minister za šolstvo in šport Igor Lukšič. "Prispevala bi tudi mestna občina Ljubljana," je danes povedal ljubljanski župan Zoran Jankoviæ.

Očitno so se odločili, da bodo zelo omilili svojo retoriko. No ja, omilili je understatement. Spremenili so jo popolnoma.