Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ko smo že ravno pri referendumih: SD pripravlja referendum o referendumih.![]()
Nazadnje je bilo nekje eno pivo na prebivalca.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kok že stane en referendum, ki jih toliko načrtujejo?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ko smo že ravno pri referendumih: SD pripravlja referendum o referendumih.![]()
čestitke vladi. s tem zneskom bo naša KZS priplesala pred Mednarodno košarkarsko zvezo in imela odlična pogajalska izhodišča ("naša vlada ne da več, mi smo pa itak zapufani"). če je FIBI kaj do prvenstva (kar ji seveda je, saj oni od tega živijo), bo tudi malo popustila in srečali se bodo na pol poti.Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/v-zivo-vlada-za-eurobasket-namenila-le-1-6-milijona-evrov/244735
Jebo jim pas mater...
p.s. Jebo jim pas mater
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Banda pokvarjena, jebem jim vse po spisku, [censored] jim materina, kako me pa to razkuri! Gnoji!!! Za vse drugo je keš, za dogodek, s katerim bi celo zaslužili, da ne govorim o drugih pozitivnih učinkih, za to pa ne! [censored] jim materina!!!Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/v-zivo-vlada-za-eurobasket-namenila-le-1-6-milijona-evrov/244735
Jebo jim pas mater...
p.s. Jebo jim pas mater![]()
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
PodpisSicer pa, kje imamo infraskturkuro za 90 tekem na tem nivoju?![]()
Lahko se pa odpovemo idiotskemu referendumu o RTV SLO, pa bo takoj denar za tole.
to ni primerljivo, ker KZS ne bo dobila denarja z DDVjem nazaj...
Aham.
Na hitro si poglejmo samo prenocitve, pa malo zaokrozimo. Recimo - RECIMO - da bo povprecna prenocitev 100 EUR, da drzava dobi od tega 18 EUR.
6.500.000 / 18 = 361.000 od oka.
NE ME JEBAT da bomo imeli 361.000 prenočitev?Kam jih bomo pa dali? Ce povprecna oseba ostane 4 dni rabimo 90.000 postelj... Pa 100 EUR dvomim, da bo folk na veliko placeval.![]()
Pa ne pozabimo, da KZS pricakuje, da bo drzava se dvorane obnavljala...
"Stroški prvenstva so 6,5 milijona evrov kotizacije, ki jih je treba plačati v šestih letih, 6,5 milijona evrov, kolikor naj bi stali novi dvorani v Novem mestu ter na Ptuju, ter 7,5 milijona evrov za organizacijo prvenstva. Slednje, torej priprava prvenstva, bi šlo na pleča Košarkarske zveze Slovenije, druge stroške pa mora prevzeti država."