Vinjete v težavah?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Kaj se kregate, uvest tedensko in letno pa mir.....

letna 95€
tedenska 15€

meni se letna povrne v mesecu in še prej....

to natolcevanje da folk malo koristi AC, so pa same laži. Ravno z vinjeto jih bo folk več koristil.....ogromno ljudi gre z Gorenjske v LJ delat, potem iz Celja v LJ itd.....kombinacij je ogromno, prej si gledal na €, zdaj ti ni treba več.

Pa ja ne boste rekl, da je polletna 35€ bila draga?
Fak jaz sem včasih dal na dan 3,6€, zdej pa 55€ letna? ALELUJA....

Podpišem takoj za podražitev letne, samo da ima DARS dost denarja itd......

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pameten se delaš celi čas.

Glej, popvraševanje po kratkih vinjetah je.
Uradna zahteva za njih tudi.

Če pa DARS zanič posluje pa jih ne briga.

A ti lahko ženo s sabo v kino pripelješ na eno karto, z izgovorom, da imaš dolgove ?

Glede tvojega primera v Avstriji, a hočeš reči da se strinjaš, da so "dolgočasne" vinjete nepoštene, ali spet nekaj "zvijaš" ???

Glede ekonomije:
a se mi zdi boljše plačat ceno ali duplo ceno ? Ja, odgovor je vsem očiten. Le tebi ne.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Ja, ampak ti ne razumeš. Do čiča, kateri gre enkrat letno po kosu AC je pa tedenska full nepravična. Mislim ej, 15 EUR bo dal za kos AC. Pa halo, a si nor?
confused-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Pa mesečna bi bila tud OK.
A kdo kj ve ali drži trditev iz Žurnala da je treba kupit vinjete že 15. Nov ker bodo takrat še po stari ceni po 1.Jan 09` pa bodo dražje-
al je to nek larifari?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če raje plačaš duplo pa tut prav! Kako posluje dars je notranja stvar drži sam pol nam tut nobeden ne more diktirak kao mora naš dars poslovat! Žene ne peljem zraven v kino ker je nimam
evil.gif
Če ne moreš kupit karte za kino zarad dolgov pač ne greš v kino! Ti očitno tu ne razumeš kaj! Zahteva je lahko nikjer pa ni pravil da mora bit! NAm silijo krajše vinjete le zato ker avstrijci so jih morali dati zdaj pa to frustracijo zlivajo oni na nas! Pa kaj koga briga kok km se vozijo po naši avtocesti če se res vozijo samo 15 km pa naj še tistih 15 km gredo po navadni ko grejo jajčke namakat na hrvaško! Vsi pišete za tujce to pa ono isto je hans uporabnik avtoceste kot vaginko al pa stardec!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
A kdo kj ve ali drži trditev iz Žurnala da je treba kupit vinjete že 15. Nov ker bodo takrat še po stari ceni po 1.Jan 09` pa bodo dražje-
al je to nek larifari?
No ja, do 1. januarja je še 2 meseca, torej:
- ni panike
- do takrat lahko še marsikaj drugega povedo...
- če res rabiš letno vinjeto, zakaj ne bi kupil že novembra oz. decembra ? Tudi če pocenijo (zelo malo verjetno), zaradi tistih nekaj deset EUR ne boš umrl

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no tu se pa strinjama edino v delu kjer omenjuječ cenjenje tut pa nekak ne morem s tabo potegnit!

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
al je to nek larifari?
No ja, do 1. januarja je še 2 meseca, torej:
- ni panike
- do takrat lahko še marsikaj drugega povedo...
- če res rabiš letno vinjeto, zakaj ne bi kupil že novembra oz. decembra ? Tudi če pocenijo (zelo malo verjetno), zaradi tistih nekaj deset EUR ne boš umrl

To kar si napisu sm vedu tudi brez tebe
priden.gif

Vem da nihče ne bo UMRL zaradi nekaj € se mi pa zdi pomemben podatek, zakaj bi plaču recimo 10€ več če ni potrebno
sprasujem se.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
no tu se pa strinjama edino v delu kjer omenjuječ cenjenje tut pa nekak ne morem s tabo potegnit!
Aja, misliš, da se bo pocenilo ? Zakaj pa ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Si sam rekel: 10 EUR ni veliko
Plus, verjetnost, da se bo letna vinjeta pocenila je skoraj nična.

Torej obstaja zelo majhna možnost, da boš ob zelo majhen znesek.
Zakaj bi se zaradi tega razburjal ?
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
slabo prebral da tudi ti predvidevaš da do cenejše vinjete ne bo prišlo torekj se v tistem delu v celoti strinjam s tabo! Moja napaka pri branju!

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Sm že napisu da sm bral v Žurnalu24 nekaj dni nazaj da bodo Vinjete cenejše , koliko in če sploh bodo pa nebi vedu
13.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Sm že napisu da sm bral v Žurnalu24 nekaj dni nazaj da bodo Vinjete cenejše , koliko in če sploh bodo pa nebi vedu
13.gif
Uh, prejle si pisal obratno : "po 1.Jan 09` pa bodo dražje"
confused-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Letna vinjeta ne bo in ne more biti cenejša. Razen če ukinejo še polletne in uvedejo izključno letne za 44,90 € (sanja svinja ...)

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
13.gif
confused-1.gif

Kaj sm pisu obratno
sprasujem se.gif

Pred parimi dnevi je izšel žurnal24 in je mel to temo glede cenejših vinjet (mislim da je bilo celo na naslovnici)
Kaj za hudiča noben ne bere Žurnala, pa še free je
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
13.gif
confused-1.gif

Kaj sm pisu obratno
sprasujem se.gif
Tisto kar sem citiral
sprasujem se.gif

Evo še enkrat:
- naslednje leto bi naj bilo dražje (zgornji citat)
- naj bi bilo ceneje (tvoje drugo pisanje)

Katero zdaj ? Dražje ali ceneje ?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, potem pa velja moj prvotni odgovor: kupiš še letos in :
- ali bo ista cena v 2009 : ni problema
- ali bo 2009 dražje : "profit" !