Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
zna biti, da bo tvoja sestrična po pikniku postala vsejedka... Al pa že prej!
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Fak, sorry. Prebral "Vegetarjanka", ne "veganka".
Nimam idej. Noz za harakiri?
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Vem, da sem malo pozna
A prejnje ni sem pekla peciva, pripravljala za vse ostale ljudi, danes sem se pa nanjo spomnila.
In ker imam čas danes zvečer...pa bi jo malo presenetila. Vsi jo imamo kar malo "grdo" zarai tega, ker se je odločila za veganstvo
Kaj pa kaj takega??
http://veganskakuharija.blogspot.com/2012/04/zelenjavni-polpeti-z-ovsenimi-kosmici.html
ali
http://www.uglasena-kuhinja.com/2012/04/vegansko-in-poceni-lecini-polpeti.html
Če danes zvečer spečem, bo jutri za kosilo po moje še čisto OK za pojest...pač hladno bo!??
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ne vem... ne poznam veganov...
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Imam sodelavko veganko (je samo sir od živalskega izvora) pa je najbolj vesela solate - kakršnekoli, pa krompirja (pečen, pomfri... glavno brez mleka masla in podobnih stvari). 95% kar gremo na malico naroči solato + pomfri
Tako da nebi jaz preveč kompliciral, ko smo imeli piknike je teta vegetarijanka hodila je vedno rekla da bo samo solato pojedla da je to za njo dovolj.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
zna biti, da bo tvoja sestrična po pikniku postala vsejedka... Al pa že prej!
Ne verjamem
Vegetarianka je od svojega 4.leta .. veganka pa že zadnjih 6 ali 7 let
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Prosi jo, da naj ostane doma, ker je nadlezna in dela folku nepotrebmo delo?
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Vegetarijanec od četrtega leta... zaradi prkelanih staršev... potem pa vidiš otroka, ko cedi sline in z velikimi očmi žalostno gleda, kako vrstniki jedo kuretino, čevapčiče,... Seveda si ne upa prositi vsaj za en čevapčič, za eno slastno kurje bedro... ker bo stari doma popizdil... Ne se zajebavati, no. Otrok rabi v dobi rasti meso. In trava ne da moči. Od zelenega je edino za jesti paprika, ki je kot priloga pečeni kuri.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Prosi jo, da naj ostane doma, ker je nadlezna in dela folku nepotrebmo delo?
Potem pa te še tako očitajoče gleda, kako ješ, da še tebe apetit mine, ker se skoraj krivega počutiš, da ona ne jé mesa.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Vegetarijanec od četrtega leta... zaradi prkelanih staršev... potem pa vidiš otroka, ko cedi sline in z velikimi očmi žalostno gleda, kako vrstniki jedo kuretino, čevapčiče,... Seveda si ne upa prositi vsaj za en čevapčič, za eno slastno kurje bedro... ker bo stari doma popizdil... Ne se zajebavati, no. Otrok rabi v dobi rasti meso. In trava ne da moči. Od zelenega je edino za jesti paprika, ki je kot priloga pečeni kuri.
No, v tem primeru govorite na pamet
Starši so vsejeci, stric veselo maže meso, starejši sin tudi...sestrca je pa bila stara malo manj kot 5 let, ko je videla nekje, da so klali zajčke.
O takrat naprej ji niso strpali v usta niti kočka mesa več..pa čeprav so se trudili leta in leta.
Tako je jasno postala vegetarianka. Tam nekje po 20.letu pa veganka - tokrat zavestno.