to pri meni pride v upošte kasneje ko bom imel dovoljeno večje gibanje, samo z sprehodom po ravnem si ne moreš glih oblikovati mišice neke orng
Prvi zadetek strica googla:Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kaj je pa to HIIT? HIT poznam, tole pa ne. Al si se samo zatipkal?
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakorkoli, edini učinkoviti dieti sta samo manžri in večmigi, pa čisto nič drugega.
Samo to dvoje pomaga...preverjeno.
Vse ostale finte (jabolka, ananasi, pitje vode pred obroki,... je le: "kako pretentati samega sebe, da bom manj pojedel"!!
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakorkoli, edini učinkoviti dieti sta samo manžri in večmigi, pa čisto nič drugega.
Samo to dvoje pomaga...preverjeno.
Vse ostale finte (jabolka, ananasi, pitje vode pred obroki,... je le: "kako pretentati samega sebe, da bom manj pojedel"!!
Po moje bi znala dieta brez sladkorjev kar dobro prijet. Ampak brez sladkorjev v celoti. Pol ti ni treba nič pazit pri količini.
Citat:
Po moje bi znala dieta brez sladkorjev kar dobro prijet. Ampak brez sladkorjev v celoti. Pol ti ni treba nič pazit pri količini.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A da ne??? Pri količini česa ne bi bilo treba pazit?
Citat:
Ne vem no, kolkor sem imela priložnost videt, se od npr. "antikandidne" diete ni še noben zredil (prej so bile težave, kako težo obdržati). Pa brez gibanja in nekih hudih količinskih omejitev pri prehranjevanju.
Odlično. In to dieto naj laufam cel življenje?Citat:
Ne vem no, kolkor sem imela priložnost videt, se od npr. "antikandidne" diete ni še noben zredil (prej so bile težave, kako težo obdržati).