Ma to je meni vseeno kaj drugi počnete, dat OH na minimum, čez 2 meseca dobiš vse nazaj razen, če dieto furaš dalje.
@Maxi28
Odvisno kaj ješ.
@Maxi28
Odvisno kaj ješ.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jst grem stavit, da če človek izloči iz menija sladkarije, je obroke 5x na dan po malo, ne je po šesti uri in se na dan giblje vaj 1 uro, da gredo kilogrami dol.
Ne rabiš znastvene fantastike, za ta podvig.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jst grem stavit, da če človek izloči iz menija sladkarije, je obroke 5x na dan po malo, ne je po šesti uri in se na dan giblje vaj 1 uro, da gredo kilogrami dol.
Ne rabiš znastvene fantastike, za ta podvig.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Kako sem sam v enem letu shujšal 13kg ne hote in ne vede Pa ne iz 120 na 110, ampak iz 85 na 72. Pa že pri 85 nisem bil ravno nek maneken amapk bolj suhljat.
Zajtrk
skuta OK , jogurt OK , ovseni kosmiči, OK puranja salama spremenljivo OK , ploščice namesto kruha, zeleni čaj OK
Malica
če je bila, je bila kaka skuta z banano. ne pa vsak dan OK
Kosilo
vse kar se je kuhalo vendar zeloo mala porcija OK predvidevam, kakšen riž, zelenjava, pusto meso
Po kosilu
samo sadje. OK nekaj mora bit
Še en trd obrok s kakšnim mesom pa si zmagal
Med tednom nisem jedel nič sladkorja, mastnega mesa, kruha, nisem pil sokov in alkohola.
Nikoli se nisem nažiral. Pojedel sem toliko, da bi še vedno lahko še kaj pojedel.
Gibal se nisem nič (je bilo leno leto ).
Med vikendi, če je bil kak piknik se nisem šparal
Sedaj je zgodba drugačna, vendar za v drugo temo
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
26. dan diete 10 kil manj, uspeva mi
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Takim dietam se lahko samo smejem, jaz poznam zelo dobro učinkovito dieto, po njej se ne zrediš, izgubljaš maščobo namesto mišic, polno energije, zdravja, nobenih posledic....na tak način je meni (že 1000x omenil) uspelo zbit 35kg, danes po 1 letu imam še vedno iste kilograme, kot po dieti.
Bolj slab nasvet si mu dal.Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Prava dieta so ... ... in seveda, največ dvakrat na dan jesti - obilno.
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Prava dieta so ... kolo, hoja na triglav, hoje na dolge razdalje, savna itd ... in seveda, največ dvakrat na dan jesti - obilno.