Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz menim, da komur je ta muzika zanič, nima veliko pojma v muziki. Ker je tole v bistvu klasična glasba na moderen način, glasbeniki so pa sami proji. Tehnično perfektno.
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ce so albumi ocenjeni dobro se ne pomeni da so proji, ampak da je ljudem taka glasba vsec. Ce ze omenjas klasicno glasbo, potem je logicno da vsak, ki se jo loti na tak ali drugacen nacin, pride v stik z notami. V Rhapsodyju je edini ki tekoce bere note klaviaturist, malo manj basist. Luca, ki je dober kitarist, se ni nikoli ucil not, oz. ko se jih je bilo treba, je takrat opustil solanje. Je raje tablature prebiral, ki so lazje Zdej tezko bomo tukaj prisli skupaj kaj je pro kaj ni, samo moje mnenje je, da ce si v eni smeri Pro in je ta smer glasba, potem je normalno, da obvladas osnove, to so pa note, ki narekujejo glasbeno disciplino.
Podobno kot z avtomobili, ogromno jih vozi 200km/h, drifta in ne vem kaj se, pa se zmeri ni Profi voznik
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Eno je glasbeni okus, drugo je pa znanje o kakovosti glasbe. Eno z drugim ni povezano. Kar je povezano, je le to, da ti ne o prvem, ne od rugem nimaš pojma.
Velikokrat se zgodi, da metalski kvazi-glasbenimi skušajo narediti koncert z simfoniki, ti pa jih vedno zavrnejo, saj oni tega "sranja" ne bodo igrali. Jaz jim dam prav. Edina svetla izjema so seveda Metallica...
LP
Gargy
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Eno je glasbeni okus, drugo je pa znanje o kakovosti glasbe. Eno z drugim ni povezano. Kar je povezano, je le to, da ti ne o prvem, ne od rugem nimaš pojma.
Velikokrat se zgodi, da metalski kvazi-glasbenimi skušajo narediti koncert z simfoniki, ti pa jih vedno zavrnejo, saj oni tega "sranja" ne bodo igrali. Jaz jim dam prav. Edina svetla izjema so seveda Metallica...
LP
Gargy
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Metal pa nežen glasTapravi metalci vsaj malo zakrulijo.