Spet so drugi krivi ,za lastno nesposobnost. Menjaj službo, pojdi nekam kjer so vodstvo SDS- ovsko.Nič.
V zahvalo Golobovemu vodstvu.
Saj zato se delodajalci na vse kriplje upirajo in so pripravljeni minirati nov zakon samo zato, ker nudi malo več zaščite sindikalistom....Tujina...močni sindikati. Po prvih dveh mesecih (zaradi kolektivne pogodbe)...bruto: +4,5%, po enem letu dodatnih 10,6%, po dveh letih +5,9%. Plus,ker sem se tako spogajal, po prvem letu bruto +100 €, po dveh letih +200 €/na trenutno bruto osnovo (in nato do vključno 12. leta; vsaki dve leti +200€ (+inflac. faktor)/na trenutno bruto osnovo). Ne delam v IT, ne delam v proizvodnji.
Mislim, da vsi, ki delate v slovenskem gospodarstvu (ne pa v JU!), sedaj že prepoznate zelo enostaven obrazec za izboljšanje plače: močni sindikati (!) V Sloveniji so sindikati "neobstoječi", razen v JU. In...v Sloveniji se vsak delodajalec po...rje na zakonodajo in poskrbi, da ljudje ne razmišljajo o sindikalni organiziranosti.
Zanima me za gospodarstvo, ne za javni sektor.
Se vam je plača v zadnjih 3 letih kaj zvišala, ne zaradi napredovanja ali menjave službe, bolj me zanima zaradi inflacije.
Ker sem dejansko pol delovne dobe pustil v tem podjetju, in ker je do sedaj bilo znosno, na čase celo zelo dobro in zanimivo delovno mesto, mi je te službe zelo žal, da ga je uničila vaša Svoboda. Zdaj sem pa v tej zgodbi jaz nesposoben? Če kamerat SoniČiba tako pravi, potem bo že tako... on tako vse ve, in njegovo komunistično božanatvo je zako skozi zgodovono pokazalo svoje uspehe na vseh področjih. Tako bo tudi sedaj. Razjebalo vse dobro kar je razjebati mogoče.Spet so drugi krivi ,za lastno nesposobnost. Menjaj službo, pojdi nekam kjer so vodstvo SDS- ovsko.
In boš še naprej navijal za levuharje? Te ne izuči?cca 8% na račun dviga minimalne plače se je povečala osnovna plača. So pogodbe usklajevali, tako da je sedaj osnovna plača v skladu z minimalno, ostalo je pa stimulacija, katera se pa malo na uč ocenjuje in so tu pobrali. Tako da vse skupaj cca cca 5% dviga plače v zadnjih 5 letih
Ti si tipičen komunist, pol življenja bi fokusiru v eni službi, in bentil kako je slabo. Da bi se pa premaknil pa šel naprej pa ne? Raje jokat pa čakat da bo bolje, ter krivit druge za lastne neuspehe. Patetik. In ne, nisva kamerata.Ker sem dejansko pol delovne dobe pustil v tem podjetju, in ker je do sedaj bilo znosno, na čase celo zelo dobro in zanimivo delovno mesto, mi je te službe zelo žal, da ga je uničila vaša Svoboda. Zdaj sem pa v tej zgodbi jaz nesposoben? Če kamerat SoniČiba tako pravi, potem bo že tako... on tako vse ve, in njegovo komunistično božanatvo je zako skozi zgodovono pokazalo svoje uspehe na vseh področjih. Tako bo tudi sedaj. Razjebalo vse dobro kar je razjebati mogoče.
Daj ti kekec se ne usajaj, prilepi rdeči prestek na dol, kot običajno, pa ne pisatTi si tipičen komunist, pol življenja bi fokusiru v eni službi, in bentil kako je slabo. Da bi se pa premaknil pa šel naprej pa ne? Raje jokat pa čakat da bo bolje, ter krivit druge za lastne neuspehe. Patetik. In ne, nisva kamerata.
OOOo še en nesposobnež se je javil, saj vem dejstva bolijo ampak tako je. LpDaj ti kekec se ne usajaj, prilepi rdeči prestek na dol, kot običajno, pa ne pisat
Ti dobro ti gre tole menjavanje nicka med Sonny in jest5, in potem tudi utrezno rdeči prstki in tako. FuL si hiter, obvladaš.OOOo še en nesposobnež se je javil, saj vem dejstva bolijo ampak tako je. Lp
Haha, se en patetik.Ti dobro ti gre tole menjavanje nicka med Sonny in jest5, in potem tudi utrezno rdeči prstki in tako. FuL si hiter, obvladaš.
Kreten...